Selamat Hari Lahir Cinta Hati ~ Qhalif Umar

Assalamualaikum..

Selamat Hari Jadi anak Ibu Ayah.
Hari ni genap 3 tahun.
Ibu sibuk tak sempat nak update.
Padahal kitorg dah celebrate awal besday Qhalif ngan
Abang dan Kakak hari tu.
Nanti update.
 

Qhalif Umar lebih tetap pendirian berbanding abang.
lebih kuat. Lebih ceria.
Skrg of coz dia cinta hati Tok Ayah.
Masa dia kecik umur setahun, dia serius.
Susah senyum.
Tapi skrg dia pandai bergurau dan berlawak.
Tapi dia juga ada strong personality yang boleh
buat abang mengalah dengan dia.
Tapi dia masih seorang adik yang baik dan sayang abang.

Kalau dua-dua buat hal, dia akan diam dan tunjuk baik.
Sebab memula Ibu Ayah akan bebel ngan abang dulu.
Dia akan diam macam tak buat salah.hehe..

Selamat Hari Lahir Wahai Khalifah yang Memakmurkan.
Semoga dirimu seteguh dan sekental Khalifah Umar al Khattab.
Semoga sihat dan kuat. Diberi keberkatan umurnya.
Dipermudahkan segala urusan membesar.
Ibu Ayah sayang Qhalif Umar.

Next year masih fikir nak hantar sekolah ke tak.
Sebab dia kata taknak sekolah nak jaga Onny..huhu
Tgklah senyum tu..Aduhai anak..xoxo

Ayah dan Ibu

Comments

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts