Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest ~ Happy 5th Birthday Lazada Malaysia!

Assalamualaikum..

Taknak terlepas peluang untuk wish Happy 5th Birthday Lazada 😍😍!!
Dapat juga invitation untuk wish Lazada sempena harijadi ke 5 ni.
Semua orang suka kot Lazada kan.
One stop centre jual semua barang dengan harga yang sangat mampu milik,
mudah dan dengan penghantaran. Termasuk boleh pulang balik kalau ada masalah.

1. So, apa yang saya suka dengan Lazada Malaysia?

Sangat mudah dan user friendly.
Taip je nak apa, Insha Allah ada dengan harga dan gambar produk.

Senang diakses.
Boleh diakses thru web di komputer, pakai Iphone, pakai Tablet.

Semua ada.
Dari peralatan rumah, barang makeup, barangan elektrik sampai pampers
Qhalif pun boleh beli je kat Lazada. Pilih dan klik, buat bayaran dan nanti sampai lah
depan pintu rumah. So far, courier service yang Lazada pakai selalu on time.


2. 3 Barangan Pilihan daripada Lazada Malaysia 

Memandangkan kami bakal pindah rumah, mestilah tengah sibuk tgk perabut rumah.
Dah ada, tapi nak tambah. Dan harga kat Lazada berpatutan. Siap ha…

Selamat Hari Lahir Cinta Hati ~ Qhalif Umar

Assalamualaikum..
Selamat Hari Jadi anak Ibu Ayah.
Hari ni genap 3 tahun.
Ibu sibuk tak sempat nak update.
Padahal kitorg dah celebrate awal besday Qhalif ngan
Abang dan Kakak hari tu.
Nanti update.

Qhalif Umar lebih tetap pendirian berbanding abang.
lebih kuat. Lebih ceria.
Skrg of coz dia cinta hati Tok Ayah.
Masa dia kecik umur setahun, dia serius.
Susah senyum.
Tapi skrg dia pandai bergurau dan berlawak.
Tapi dia juga ada strong personality yang boleh
buat abang mengalah dengan dia.
Tapi dia masih seorang adik yang baik dan sayang abang.

Kalau dua-dua buat hal, dia akan diam dan tunjuk baik.
Sebab memula Ibu Ayah akan bebel ngan abang dulu.
Dia akan diam macam tak buat salah.hehe..

Selamat Hari Lahir Wahai Khalifah yang Memakmurkan.
Semoga dirimu seteguh dan sekental Khalifah Umar al Khattab.
Semoga sihat dan kuat. Diberi keberkatan umurnya.
Dipermudahkan segala urusan membesar.
Ibu Ayah sayang Qhalif Umar.

Next year masih fikir nak hantar sekolah ke tak.
Sebab dia kata taknak se…