Review ~ Bercuti di The Royale Bintang Seremban

Assalamualaikum..

Post tunggak lama.
Ni pegi cuti kat Seremban masa cuti Deepavali rasanya.
Kebetulan cuti sambung tapi malas nak jalan jauh.
Tgk Kak Yati share gambar kolam cantik kat IG, terus DM Kak Yati.
Sekali dia bagitau, kolam cantik tu kat Seremban je.
Terus masuk web hotel The Royale Bintang dan book thru web je.
Harga thru web hotel memang berbaloi nak banding dengan harga  Booking.com.
Kitorg bertolak dalam tengah hari.
Dekat je kot Seremban kan. Betul-betul dekat tgh
bandar Seremban. tapi masa sampai Seremban, hujan..
Punah harapan anak-anak nak mandi pool. Masuk bilik dulu
rehat, nanti petang ada rezeki boleh mandi kolam.
btw semua bilik hadap pool.. itu yang best
 
 
Petang masih hujan.
Tapi gerimis je.
kesian ke anak-anak dah janji kan..
So mohlah kita mandi pool juga.
Air sejuk toksah cakap.
Cuaca mendung je tapi gerimis kadang-kadang.
Ngan Ibu Ayah berendam.
 
Hotel ni memang di lokasi strategik.
Dekat tengah bandar Seremban.
Atas bukit. So berangin je.
Memang sesuai nak release tension dekat-dekat je.
Segala shopping mall kat Seremban pun walking distance.
Atau naik kereta pun pusing situ je.

Harga pun ok kan. Buffet breakfast puas hati.
Wlu hampir pukul 10pagi pun makanan masih topup.
Kami makan tepi kolam sambil anak-anak sambung mandi.

Kalau setakat nak bawa anak mandi-manda pool cantik
dan dekat untuk orang area Selangor ni, boleh pegi Royale Bintang.
Cuma tu lah, bilik kalau connecting memang boleh dengar la jiran sebelah
`borak' tgh malam.
Bilik ok. Toilet ok. Bebudak sambung mandi dalam bilik mandi.
Berendam lagi..

Next time boleh pegi lagi..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

  1. Kena try kek dia. Diorang ada pastry chef yang marveles...heh eh e

    ReplyDelete
    Replies
    1. oghang soromban komen ni.
      insha Allah mesti pegi lagi ni kak
      pool dia best

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts