Skip to main content

Majlis Pembukaan Butik Feedmilk Shah Alam ~ SelamberSelak

Assalamualaikum..

Pada 4 Februari baru ni, Lynda dapat jemputan ke 
Majlis Pembukaan Butik Feedmilk di Shah Alam.
Butik Feedmilk adalah butik pakaian menyusu untuk ibu-ibu moden.
Dengan hashtag #SelamberSelak, butik Feedmilk menyediakan 
pelbagai pilihan pakaian menyusu untuk kemudahan dan keselesaan ibu-ibu.
Terdapat pelbagai pilihan pakaian daripada Tshirt cotton 
yang sgt selesa, kepada blause menyusu dan jubah ekslusif.
Yang penting cantik dan selesa.
 
Majlis bermula seawal jam 10 pagi dengan kehadiran jemputan, 
pelanggan, Personal Shopper, agent.
Puan Anys pemilik Feedmilk telah membuat perasmian butik 
yang terletak di tingkat 1 dengan dekorasi putih dengan candelier yang cantik 
serta susunan rak yang memang menggamit mata untuk membuat pilihan.
 
 
Event hari itu ada menyediakan tawaran pembukaan 
serendah RM1 bagi 100 pelanggan pertama yang mendaftar.
Bayangkan butik full house tapi ibu dan baby steady je shopping.
Kaum bapa pun steady je sebab ada disediakan 
sajian kambing panggang dan makanan lain.
tengok gambar bawah ni siapa senyum masa beratur
nak ambil kambing. Senyumlah teman I..hehe
Untuk anak-anak disediakan tempat permainan. 
Jadi dapatlah para ibu shopping dengan tenang.hehe.
Berpeluh-peluh Qoid dan Qhalif melompat main tak ingat Ibu dah.
 

Selain pakaian menyusu, butik Feedmilk juga menjual Femilac, 
milk booster untuk ibu menyusu.
Lengkaplah butik ini sebagai One Stop Center bagi ibu menyusu 
dalam mendapatkan kelengkapan menyusu. 
Memang ramai pengikut Feedmilk yang datang shopping hari tu. 
Dan selesa pakai baju Feedmilk sebab kain yang berkualiti dan jahitan yang kemas.
So, Ibu menyusu yang mencari keselesaan dan nak bergaya 
dengan pakaian cantik sambil menyusu bolehlah ke butik atau 
follow mereka melalui IG dan FB untuk maklumat lanjut atau shopping online.

#selamberselak
#pakarbajumenyusu
#blousemenyusu
#bajumenyusu
#jubahmenyusu

Jom LIKE PAGE dan FOLLOW IG (FEEDMILK)







ALAMAT BUTIK :
Feedmilk Boutique - H50-1,


Jalan Serai Wangi, M16/M,


Alam Avenue 2, 40200 Shah Alam. 

BUKA : SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk
Lynda Che Lah

Comments

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular posts from this blog

Yuran Little Caliphs 2015

Assalamualaikum.. Hari tu janji nak share yuran Little Caliphs kan..Biasanya, dorang akan hantar surat untuk hari pendaftaran. Tapi ni tak dapat lagi..Tunggu je lah..Decide nak Qoid teruskan di Little Caliphs sbb  pencapaian dia bagus di sini.. Klik gambar ye kalau tak nmpk..Qoid & Yana tak amik extended program (DAY CARE) (8pagi-6 petang) so bulanan kami bayar RM250. Ni utk kelas dr pukul 8.30 pagi-12.30 tgh hari..Utk uniform dan baju sekolah..semua akan bagi 2 pasang..nak beli lebih pun boleh..harga sama.. Ni baju dorang..Yang pakai baju warna ungu dan merah ni baju utk hari sukan..dah lepas sukan bolehlah nak pakai setiap hari Rabu..Semua yang dibayar masa pendaftaran ni includes juga 2 kali trip, buku dan modules serta insurans Takaful..  Insya Allah..Siapa yang berminat nak hantar anak-anak..sy suggest juga Little Caliphs ni sbb pencapaian Qoid ngan Yana bagus..So..mmg berkaliber teacher-teacher dorg ni dalam mendidik anak-anak yang zero sampai boleh membaca dan menghafaz su…

Cara Tukar Kad ATM Maybank Secara Online

Assalamualaikum..
Baru ni viral pasal kad ATM Maybank kena tukarkan.. Berbondong-bondong pegi Maybank sampai beratur lama sebab nak tukar kad ATM. Sebenarnya ciri keselamatan ni nak applicable juga kepada semua institusi perbankan.
Kad kredit pun dorg nak upgrade sistem keselamatan dengan gunakan PIN instead of tandatangan. Untuk langkah keselamatan terbaru lah..
Setakat ni Lynda dah dapat 3 alert suruh tukar kad..Hubby 2 alert.. Dari Maybank, Dari Kad kredit dan HongLeong Bank.. Dorang nak guna sistem baru ni tahun 2018. So kenalah kita semua tukar kad yang ada lambang Paywave.. Semua kena buat latest by 31 Disember 2016 ni..
So, dalam Maybank2U kita boleh tukar dah kad ATM kita.. Tak payah pegi bank.. Mula-mula log in M2U korang.. Then > Card Management > ATM Debit Card > Replace your ATM Card Then > Isi lah apa yang diminta.. Alamat dan pastikan data korg betul. Sebab ni nak courier.. Pls allow 14 working days untuk dapat kad korang.. Tapi cepat je dapat. Dah dapat ka…

Ambil Epidural - Kesannya Selepas Itu..

Assalamualaikum..

Sakit bersalin memang sukar digambarkan. 
Hanya yang pernah merasa sahaja tahu bagaimana peritnya bersalin. 
Kalau sakit gigi itu sakit, maka sakit wanita bersalin lebih dari itu. 
Sesetengah yang lain pula mengandaikan sakit senggugut cuma 1:10 sakit bersalin. 
Tuhan sahaja yang tahu. 
Masa Qoid sy rasa sakit bersalin..Berlagak dengan doktor masa tu..
Doktor kata awak first timer..mesti tak tahan punya..meh amik epidural atau amik gas dan sebagainya..tp sy sombong..tak mahu..so..doktor kata..ok..up to u..
tp tetap bagi sy pamplet untuk dibaca tentang epidural..
kesan dan pengambilannya..
Sambil baca sambil alami contraction yang sakit amat..
last-last tak tahan panggil doktor paksa buat epidural secepat mungkin..hehe..

Kaedah epidural adalah salah satu teknik pembiusan sama ada untuk mengurangkan kesakitan (analgesia) atau untuk kegunaan semasa pembedahan (anestesia). 
Kaedah epidural ini merupakan pembiusan separuh badan. 
Dalam kaedah ini, pesakit akan sedar dan teknik…