Majlis Pembukaan Butik Feedmilk Shah Alam ~ SelamberSelak

Assalamualaikum..

Pada 4 Februari baru ni, Lynda dapat jemputan ke 
Majlis Pembukaan Butik Feedmilk di Shah Alam.
Butik Feedmilk adalah butik pakaian menyusu untuk ibu-ibu moden.
Dengan hashtag #SelamberSelak, butik Feedmilk menyediakan 
pelbagai pilihan pakaian menyusu untuk kemudahan dan keselesaan ibu-ibu.
Terdapat pelbagai pilihan pakaian daripada Tshirt cotton 
yang sgt selesa, kepada blause menyusu dan jubah ekslusif.
Yang penting cantik dan selesa.
 
Majlis bermula seawal jam 10 pagi dengan kehadiran jemputan, 
pelanggan, Personal Shopper, agent.
Puan Anys pemilik Feedmilk telah membuat perasmian butik 
yang terletak di tingkat 1 dengan dekorasi putih dengan candelier yang cantik 
serta susunan rak yang memang menggamit mata untuk membuat pilihan.
 
 
Event hari itu ada menyediakan tawaran pembukaan 
serendah RM1 bagi 100 pelanggan pertama yang mendaftar.
Bayangkan butik full house tapi ibu dan baby steady je shopping.
Kaum bapa pun steady je sebab ada disediakan 
sajian kambing panggang dan makanan lain.
tengok gambar bawah ni siapa senyum masa beratur
nak ambil kambing. Senyumlah teman I..hehe
Untuk anak-anak disediakan tempat permainan. 
Jadi dapatlah para ibu shopping dengan tenang.hehe.
Berpeluh-peluh Qoid dan Qhalif melompat main tak ingat Ibu dah.
 

Selain pakaian menyusu, butik Feedmilk juga menjual Femilac, 
milk booster untuk ibu menyusu.
Lengkaplah butik ini sebagai One Stop Center bagi ibu menyusu 
dalam mendapatkan kelengkapan menyusu. 
Memang ramai pengikut Feedmilk yang datang shopping hari tu. 
Dan selesa pakai baju Feedmilk sebab kain yang berkualiti dan jahitan yang kemas.
So, Ibu menyusu yang mencari keselesaan dan nak bergaya 
dengan pakaian cantik sambil menyusu bolehlah ke butik atau 
follow mereka melalui IG dan FB untuk maklumat lanjut atau shopping online.

#selamberselak
#pakarbajumenyusu
#blousemenyusu
#bajumenyusu
#jubahmenyusu

Jom LIKE PAGE dan FOLLOW IG (FEEDMILK)







ALAMAT BUTIK :
Feedmilk Boutique - H50-1,


Jalan Serai Wangi, M16/M,


Alam Avenue 2, 40200 Shah Alam. 

BUKA : SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk
Lynda Che Lah

Comments

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts