Skip to main content

Femilac Milk Booster Dari Feedmilk


Sticky Post

BAJU BASAH KUYUP! SEBAB FEMILAC!

Mommies semua anak nak rasa susu meriah sampai melimpah ruah camni?
SUSU BERKHASIAT , BERKUALITI, PEKAT? TIDUR BAYI LEBIH BERKUALITI? 
Semua mommies mesti teringinkan situasi camnikan …apatah lagi miliki susu badan dan breastfeeding baby kita sampai 2 tahun kan?
Bayi sihat dan tak cepat lapar?


TOLAK TEPI SEMUA SUSU FORMULA! 
Susu ibu jauh lebih baik dianugerahkan oleh Allah S.W.T tiada tolok bandingnya.
Susu badan ibu terbukti membantu bayi melawan jangkitan dan membentuk bakteria baik dalam sistem pencernaannya.
 
Selain itu, bayi mendapat kesemua nutrien yang diperlukan untuk membesar dengan baik daripada susu anda, di samping mendapat perlindungan daripada bakteria berbahaya.
Ia membantu membentuk ikatan rapat di antara ibu dan anak, dan dapat membantu mengelakkan kemurungan selepas bersalin (meroyan).
Atasi semua tu dengan FEMILAC merupakan milk booster yang pertama bagi ibu-ibu bijak untuk menambah susu lebih meriah.

Ianya adalah mmg diperbuat daripada makanan sunnah!
Madu, Kurma,habbatus sawda,susu kambing
termasuk beberapa bahan utama terbukti untuk menambah susu badan iaitu 
Fenugreek, Alfalfa, Spirulina.

 

Malah, ia membantu meningkatkan seri wajah ibu selepas bersalin yang kusam dan pucat, serta semasa menyusu, kerana turut mengandungi Vitamin C danAquamin
Femilac ini semestinya Halal  dan ada KKM..tanpa ragu2 kerana ia memang dibuat di kilang Islam dan kilang ini mempunyai sijil Halal. So jangan risau.

Sekitar Majlis Perlancaran Femilac pada 22 Oktober 2016


Jom LIKE PAGE dan FOLLOW IG (FEEDMILK)




ALAMAT BUTIK :
Feedmilk Boutique - H50-1,

JalanSerai Wangi, M16/M,

Alam Avenue 2, 40200 Shah Alam. 

BUKA : SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk



*segala pembelian atau keterangan lanjut boleh

WhatsApp : 018 327 3092.

Website    : www.feedmilk.com


Alamat HQ: 
FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)

        No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK
Seksyen 7,40000 Shah Alam,Selangor
                                                       HOTLINE HQ : 03-33626516                         

Comments

Popular posts from this blog

Yuran Little Caliphs 2015

Assalamualaikum.. Hari tu janji nak share yuran Little Caliphs kan..Biasanya, dorang akan hantar surat untuk hari pendaftaran. Tapi ni tak dapat lagi..Tunggu je lah..Decide nak Qoid teruskan di Little Caliphs sbb  pencapaian dia bagus di sini.. Klik gambar ye kalau tak nmpk..Qoid & Yana tak amik extended program (DAY CARE) (8pagi-6 petang) so bulanan kami bayar RM250. Ni utk kelas dr pukul 8.30 pagi-12.30 tgh hari..Utk uniform dan baju sekolah..semua akan bagi 2 pasang..nak beli lebih pun boleh..harga sama.. Ni baju dorang..Yang pakai baju warna ungu dan merah ni baju utk hari sukan..dah lepas sukan bolehlah nak pakai setiap hari Rabu..Semua yang dibayar masa pendaftaran ni includes juga 2 kali trip, buku dan modules serta insurans Takaful..  Insya Allah..Siapa yang berminat nak hantar anak-anak..sy suggest juga Little Caliphs ni sbb pencapaian Qoid ngan Yana bagus..So..mmg berkaliber teacher-teacher dorg ni dalam mendidik anak-anak yang zero sampai boleh membaca dan menghafaz su…

Cara Tukar Kad ATM Maybank Secara Online

Assalamualaikum..
Baru ni viral pasal kad ATM Maybank kena tukarkan.. Berbondong-bondong pegi Maybank sampai beratur lama sebab nak tukar kad ATM. Sebenarnya ciri keselamatan ni nak applicable juga kepada semua institusi perbankan.
Kad kredit pun dorg nak upgrade sistem keselamatan dengan gunakan PIN instead of tandatangan. Untuk langkah keselamatan terbaru lah..
Setakat ni Lynda dah dapat 3 alert suruh tukar kad..Hubby 2 alert.. Dari Maybank, Dari Kad kredit dan HongLeong Bank.. Dorang nak guna sistem baru ni tahun 2018. So kenalah kita semua tukar kad yang ada lambang Paywave.. Semua kena buat latest by 31 Disember 2016 ni..
So, dalam Maybank2U kita boleh tukar dah kad ATM kita.. Tak payah pegi bank.. Mula-mula log in M2U korang.. Then > Card Management > ATM Debit Card > Replace your ATM Card Then > Isi lah apa yang diminta.. Alamat dan pastikan data korg betul. Sebab ni nak courier.. Pls allow 14 working days untuk dapat kad korang.. Tapi cepat je dapat. Dah dapat ka…

Ambil Epidural - Kesannya Selepas Itu..

Assalamualaikum..

Sakit bersalin memang sukar digambarkan. 
Hanya yang pernah merasa sahaja tahu bagaimana peritnya bersalin. 
Kalau sakit gigi itu sakit, maka sakit wanita bersalin lebih dari itu. 
Sesetengah yang lain pula mengandaikan sakit senggugut cuma 1:10 sakit bersalin. 
Tuhan sahaja yang tahu. 
Masa Qoid sy rasa sakit bersalin..Berlagak dengan doktor masa tu..
Doktor kata awak first timer..mesti tak tahan punya..meh amik epidural atau amik gas dan sebagainya..tp sy sombong..tak mahu..so..doktor kata..ok..up to u..
tp tetap bagi sy pamplet untuk dibaca tentang epidural..
kesan dan pengambilannya..
Sambil baca sambil alami contraction yang sakit amat..
last-last tak tahan panggil doktor paksa buat epidural secepat mungkin..hehe..

Kaedah epidural adalah salah satu teknik pembiusan sama ada untuk mengurangkan kesakitan (analgesia) atau untuk kegunaan semasa pembedahan (anestesia). 
Kaedah epidural ini merupakan pembiusan separuh badan. 
Dalam kaedah ini, pesakit akan sedar dan teknik…