Skip to main content

Online Revolution Sale Lazada ~ Diskaun 95%!

Assalamualaikum.

Hari ni tarikh cantik juga kan.
11.11.2016. Selamat Ulangtahun kepada sesiapa yang mendirikan rumah
tangga tanggal 11.11.2011 dulu..
Dah beli hadiah ke? Haha..

BTW, nak share tentang Jualan Online Revolution Sale Lazada.
Siapa yang sambut anniversary tu bolehla kalau nak shopping beli
hadiah utk yang tersayang kat Lazada.
Pelbagai pilihan barangan ada kat Lazada dan yang best tu
diskaun sampai 95%!

Carilah apa jenis barang pun, elektronik, pakaian, aksesori.
Semua ada.
Hari ni 11.11.2016 ada Mega Sale. Ada Flash Sale.
Korang bayangkan boleh dapat Microwave Oven 25L dengan harga RM99.00!
Bayangkan. Siapa nak hadiahkan isteri dengan oven cepat pegi tgk Online Revolution Sale ni.

Lazada pun trusted seller bagi kebanyakan brand kat Malaysia ni.
Tempoh penghantaran yang agak cepat juga.
Stok yang dikemaskini dan yang penting ada waranti bagi setiap item.

Kemudian ada hari istimewa untuk Peminat Barangan Kecantikan,
Barangan Untuk Keluarga, Untuk Peminat Pelbagai Gajet dan
Fashionista yang nak dapatkan Item Hot sekarang.

Online Revolution ni dah start tau hari ni 11.11.2016 dan akan berakhir dengan
Jualan Mega pada 12.12.2016 selama 3 hari.
Confirm korang tak rugi kalau shopping kat Online Revolution Lazada ni..

Bajet sikit tapi teringin nak item yang diingini.
Cuba jengok-jengok Online Revolution start hari ni tau.
Tak rugi!

Happy shopping korang!
xoxo

Lynda Che Lah


Comments

  1. Wahh bestnyaa..aida pon nak usha usah jugak..tapi banyak betul kerja..online sales pun banyak..haih mana satu ni??hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi murah sgt tau Aida..
      Cuba curi masa..hehe

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular posts from this blog

Yuran Little Caliphs 2015

Assalamualaikum.. Hari tu janji nak share yuran Little Caliphs kan..Biasanya, dorang akan hantar surat untuk hari pendaftaran. Tapi ni tak dapat lagi..Tunggu je lah..Decide nak Qoid teruskan di Little Caliphs sbb  pencapaian dia bagus di sini.. Klik gambar ye kalau tak nmpk..Qoid & Yana tak amik extended program (DAY CARE) (8pagi-6 petang) so bulanan kami bayar RM250. Ni utk kelas dr pukul 8.30 pagi-12.30 tgh hari..Utk uniform dan baju sekolah..semua akan bagi 2 pasang..nak beli lebih pun boleh..harga sama.. Ni baju dorang..Yang pakai baju warna ungu dan merah ni baju utk hari sukan..dah lepas sukan bolehlah nak pakai setiap hari Rabu..Semua yang dibayar masa pendaftaran ni includes juga 2 kali trip, buku dan modules serta insurans Takaful..  Insya Allah..Siapa yang berminat nak hantar anak-anak..sy suggest juga Little Caliphs ni sbb pencapaian Qoid ngan Yana bagus..So..mmg berkaliber teacher-teacher dorg ni dalam mendidik anak-anak yang zero sampai boleh membaca dan menghafaz su…

Cara Tukar Kad ATM Maybank Secara Online

Assalamualaikum..
Baru ni viral pasal kad ATM Maybank kena tukarkan.. Berbondong-bondong pegi Maybank sampai beratur lama sebab nak tukar kad ATM. Sebenarnya ciri keselamatan ni nak applicable juga kepada semua institusi perbankan.
Kad kredit pun dorg nak upgrade sistem keselamatan dengan gunakan PIN instead of tandatangan. Untuk langkah keselamatan terbaru lah..
Setakat ni Lynda dah dapat 3 alert suruh tukar kad..Hubby 2 alert.. Dari Maybank, Dari Kad kredit dan HongLeong Bank.. Dorang nak guna sistem baru ni tahun 2018. So kenalah kita semua tukar kad yang ada lambang Paywave.. Semua kena buat latest by 31 Disember 2016 ni..
So, dalam Maybank2U kita boleh tukar dah kad ATM kita.. Tak payah pegi bank.. Mula-mula log in M2U korang.. Then > Card Management > ATM Debit Card > Replace your ATM Card Then > Isi lah apa yang diminta.. Alamat dan pastikan data korg betul. Sebab ni nak courier.. Pls allow 14 working days untuk dapat kad korang.. Tapi cepat je dapat. Dah dapat ka…

Ambil Epidural - Kesannya Selepas Itu..

Assalamualaikum..

Sakit bersalin memang sukar digambarkan. 
Hanya yang pernah merasa sahaja tahu bagaimana peritnya bersalin. 
Kalau sakit gigi itu sakit, maka sakit wanita bersalin lebih dari itu. 
Sesetengah yang lain pula mengandaikan sakit senggugut cuma 1:10 sakit bersalin. 
Tuhan sahaja yang tahu. 
Masa Qoid sy rasa sakit bersalin..Berlagak dengan doktor masa tu..
Doktor kata awak first timer..mesti tak tahan punya..meh amik epidural atau amik gas dan sebagainya..tp sy sombong..tak mahu..so..doktor kata..ok..up to u..
tp tetap bagi sy pamplet untuk dibaca tentang epidural..
kesan dan pengambilannya..
Sambil baca sambil alami contraction yang sakit amat..
last-last tak tahan panggil doktor paksa buat epidural secepat mungkin..hehe..

Kaedah epidural adalah salah satu teknik pembiusan sama ada untuk mengurangkan kesakitan (analgesia) atau untuk kegunaan semasa pembedahan (anestesia). 
Kaedah epidural ini merupakan pembiusan separuh badan. 
Dalam kaedah ini, pesakit akan sedar dan teknik…