29 August 2016

Qoid Sambut Merdeka

Assalamualaikum..

Sempena Merdeka ni nak share cerita anak bertuah kat sekolah.
Actually sambutan hari Merdeka ni dah lama kat sekolah Qoid.
Sempena perasmian bulan kemerdekaan sekolah,
Cikgu Fiza WhatsApp minta pakaikan Qoid baju Melayu. 
Ibu pun excited lebih..Songkok takde masa raya.
So kenalah beli songkok..
Insan terpilih tu..
Sesuai lah dengan nama..
Semoga semua tuagasan kat sekolah oklah nanti.
tp kat rumah manja sgt..beza dengan kat sekolah.
memang macam tu ye..
 
Hari Isnin tu bangun awal..
Ayah hantar pegi sekolah awal..
Semangat pegi sekolah..
Bangga lah juga..
Cikgu Fiza tgh hari tu hantarkan gambar-gambar ni..

Selamat Hari Merdeka..
Merdekakan lah diri..
Pertahankan negara..
Semoga anak-anak ini akan mempertahankan negara nanti..xoxo

Lynda Che Lah

1 comment:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...