Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih| Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016. Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih. [Tekan Banner Di Atas Untuk Join] Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :
1. PANTAS BERTINDAK Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.
2. SENANG & MUDAH Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak. 3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
4. PENGIKTIRAFAN Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan…

Qoid Rafif - 5 Tahun 11 Bulan

Assalamualaikum.. Hari ni Qoid Rafif 5 Tahun 11 Bulan..Next month 6 tahun dah.. Alhamdulillah dia seronok di sekolah baru. Tak cerita lagi pasal Yana dan Qoid ke sekolah..Tak sempat sbb tgh closing.. Alhamdulillah juga dah start mengaji Muqaddam kat umah Neklong depan umah Onny.. Then balik sekolah naik bas..Tu yang paling suka.. Lepas Zohor pegi mengaji tapi nak Onny teman..Takpela..At least nak pegi..Semangat kuat. Anak lelaki mmg kena keras sikit mendidik dan disiplin sikit.. Oklah sebagai permulaan.  Kat sekolah perkembangan ok sbb dia dah ada basic.. Yang penting semangat berani dan berkawan tu pentingkan. Belajar sesuaikan diri dengan semua orang dan apa keadaan pun.. Semoga semuanya dipermudahkan..Insha Allah..xoxo
Lynda Che Lah

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum..
Dah 6hb baru nak update..1st update untuk 2016.. Kalau sempat dan rajin nak buat review 2015.. 
Semangat 2016 confirm lain sikit sebab Qoid dah tukar sekolah. Actually persediaan untuk dia hadapi sekolah kebangsaan tahun 2017. Bangun pun kena awal..Ibu Ayah pun kena disiplin sbb kena ada atas jalan pukul 6.30pagi supaya tak terperangkap dalam heavy traffic. Nak buat macam mana kan..Dok umah jauh ngan Onny.. Nak tinggalkan Qoid kat rumah urus diri sendiri jauh sgt pula Ibu nak balik tgk..So..solution, angkut je semua pagi Subuh.. Nanti kita cerita hari 1st Qoid dan Yana di sekolah baru.. Alhamdulillah xde masalah..
My new planner..kaler pink dan warna warni.. semoga seronoklah tahun ni macam tahun-tahun dahulu.. Seronok juga nak pakai planner ni..
Tabung 53minggu dilancarkan..Tabung Oren+Hijau pun dah on..Tabung bulanan pun Insha Allah..Semoga istiqomah menabung..Semoga 2016 lebih baik dan baik lagi pekerti dan akhlak kita..xoxo
Lynda Che Lah