01 December 2015

Terima Kasih OSC

Assalamualaikum..

Slps 3 bulan bertukar jabatan br dpt update nak say TQ kepada jabatan lama.  6 tahun lebih di jabatan lama..jatuh bgn keje kat situ.kena marah..gado ngan boss..gado baik balik ngan opismate..
tukar 3 Boss..akhirnya sy kembali ke tempat yg sepatutnya..

Encik hubby kata sempena menggunakan diploma yg lama terperam tu..so eloklah buat akaun..haha..stress sbb benda dah lama terkubur..nak refresh balik ni mmg agak sukar. tp dah masuk 3 bulan patut dah blh catch up kan. Insha Allah on track..

Naik cuti dr demam chicken pox (ni x update lagi..masih dlm draft) terus setelkan keje tertinggal dan kena lapor diri segera kat jabatan baru..

Terima kasih teramat sgt dear korg n boss yg sepanjang 6 tahun memberi kerjasama dan persahabatan yg baik..

Kek courtesy boss..Tq boss..sorry tak pilih utk stay..sy pilih hijrah..hehe

Yang sama-sama tunggang terbalik urus paper meeting..urus ofis..urus submission..All the best korang..tetap dlm hati..Semoga persahabatan berkekalan tp so far ingat lah kat I time buat kenduri..

Tips hadapi pertukaran jabatan: 
Terima dengan tenang 
Jadi seorg yang positif dan menyenangkan dan memudahkan semua orang
Bersedia belajar benda baru
Rajin tanya
Cuba belajar dlm ms 3 bulan
Teruskan kecemerlangan demi azam sendiri
Set target sendiri nak capai
Jadi diri sendiri

3 bulan yg penuh pembelajaran dan penyesuaian diri..Alhamdulillah..xoxo

Lynda Che Lah

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...