30 December 2015

Masa Yang Berkualiti Utk Anak-Anak

Assalamualaikum..

Tak abis lagi ceritera Langkawi..Sbnrnya cuma nak cerita..
Untuk anak-anak kita sanggup buat apa sahaja.. 
Kami suami isteri sibuk dengan kerja..tambahan pula hujung tahun..
biasalah kerja bahagian akaun..mmg saat getir ni..
So ada peluang ke Langkawi tu, belanja mmg banyak sbb beli tiket flight on the spot..
Walaupun dah dekat seminggu sebelum pergi dok tgk tiket flight, end up abis juga RM580.
Belum lagi sewa hotel semalam tu, kenderaan dalam Langkawi dan shopping cokelat..

So, pegi Langkawi tu cuma nak gembirakan anak-anak..
Naik kapal terbang, naik bot dan jalan-jalan..Yang penting dorg ni nak mandi pool..haha..jauh tu..
Tapi masa yang berharga ni mmg tak dapat nak ditukar ganti dengan wang ringgit kan..
Semua demi kamu...
Curi masa dan cari masa..demi anak-anak..xoxo

Lynda Che Lah

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...