30 November 2015

Qoid Rafif's Mini Concert

Assalamualaikum..

Dah kenapa update smpi 3 post.nmpk sgt hari ni x sibuk kan..hehe.. sbb esok lusa akan sibuk tutup akaun..meh kita marathon..

Mini concert Qoid hari tu buat kat Karangkraf pada 31 Oktober..Kali ni Qoid jadi mujahideen nyanyi lagu Muslim of The World..

Sblm tu buat bacaan AlFatihah, 3 Qul dan Ayatul Kursi.Semangat dia masa performance..

Yang penting support..anak-anak inilah yg dia suka..yang penting kita sediakan dia menghadapi crowd yg ramai..berdikari dan enjoy his moments.. 

Ibu Ayah are proud of u..xoxo

Lynda Che Lah

Arianna's Grand Ihtifal Day

Assalamualaikum..

Event dah lepas tp nak abadi di sini.. Grand Ihtifal Day utk Arianna Hani

Buat kat USJ 1 21 November lepas..Jenuh hujan lebat gigih Maklong Paklong g tgk termasuk Onny n TokAyah..siap sesat barat dan bergaduh dlm kete salah jalan..haha

Tapi selamat smpi dan dpt tgk Arianna graduated dan perform..dia menari lagu Kun Anta malam tu..Maklong tahan sebak je la sbb x percaya..tu lah baby yg Maklong jaga dlm pantang..

Qoid penonton. Qoid graduated tempat lain ye..hihi..untung kecik2 dah merasa pakai jubah ngan topi konvo..

Next tunggu Yana masuk sekolah rendah..Qoid masuk pra..Insha Allah Qhalif ikut jejak langkah abang kakak.. doa kami..semoga anak-anak ini berjaya dunia dan akhirat..

Lynda Che Lah

November..

Assalamualaikum..

Dah hujung November.. Esok dah Disember..

Dalam 30hari habis dah 2015. Sekejap je kan.. Hari ni dikejutkan berita pemergian Yus Jambu..Allah dah mula ambil org baik-baik.. Semoga kita pun pergi dlm khusnul khotimah..Mati itu pasti..Bila tu yg tak tau kan..

~Al Fatihah~

Hari tu pergi kursus pengurusan jenazah.antara azam 2015 nak belajar pengurusan jenazah..menyediakan kita dlm byk keadaan.Insha Allah blh praktik utk akan datang..azam juga ni..

Qoid bakal ke pra sekolah tahun depan..Tak terus di LC sbb byk yg perlu diuruskan dengan keadaan encik hubby yg sering outstation skrg..

Masih cuba berblog..Kesian Qhalif Umar Ibu tak blog perkembangan dia..

Dia sekarang suka menari terutama lagu Kun Anta..Dah pandai sebut Ibu..Ni perkembangan dia cepat nak banding ngan Qoid..Ngada pun terlebih sbb dia kesayangan semua skrg..of coz buah hati Tok Ayah..
3 hari lagi dia dah masuk setahun 9bulan.. berlari laju dah.. suka kacau abang..pandai main Ipad..kesian abg Qoid selalu mengalah..
Pandai gaduh dan berebut.. Suka sgt kereta dan lori..bab susun kereta dan sepahkan mmg keje dia..
Suka makan..nti try buat post sempena setahun 9bulan..cuba ye..

Ni gambar hari tu..Tapi hari ni new haircut dah..Nti share..

Sibuk dan masih sibuk..Kesian anak-anak x sempat Ibu Ayah bw cuti-cuti..Insha Allah..xoxo

Lynda Che Lah



Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...