07 September 2015

Byk yg jadi..

Assalamualaikum..

Lamanya blog bersawang..sbnrnya Ogos berlalu pergi dgn pelbagai cerita..
Awal Ogos sibuk amik KPSL nasib baik tahun ni di Shah Alam sahaja. Tp lepas tu diduga dengan chicken pox.. Dah tua br kena

Penuh satu badan dan muka..dalam 2 minggu juga br baik..dah baik..Allah duga lagi..kena kat 2 kesayangan hati..

Ibu cuti dekat 3 minggu plus cuti sakit.dalam tempoh cuti dpt berita kena tukar jabatan..byk nak cerita. 

kita cerita balik nti ye..skrg pun update blog kat fon je..

Lynda Che Lah

5 comments:

  1. Semoga cepat sembuh semuanya dan dipermudahkan urusan..



    Wahh Menarik: TIPS SUSUKAN ANAK HINGGA DUA TAHUN

    ReplyDelete
  2. Hero cute pon kena. Alhamdulillah dah ok dah kan.
    Akak kena tukar kat mane kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. transfer jbtn eka.
      new ofis..new parking..new assignments

      Delete
  3. jom join GA ni...rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Jom Bercuti di Ipoh ~ Heritage Hotel

Assalamualaikum.. Mood cuti-cuti kadang datang bila kita banyak kerja kat ofis, serabut dengan masa yang macam tak cukup. Kan? Tapi na...