Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2015

Banyaknya BE Sept

Assalamualaikum..
Tgh menjemput roh dan semangat berblogging. Saje buka Nuffnang. Byknya BE Sept wlupun post xde..
TQ Nuffnang.. Kembali aktif ni..Kisah anak-anak..kisah hidup..keluarga..

Lynda Che Lah

Hari Kopi Sedunia

Assalamualaikum..
Rindunya blog.. kekangan masa..kekangan tugas.. tempat baru..suasana baru..kerja baru.. memang x sempat lgsg ke sini.. kita mula balik insha allah bulan oktober ye
hari ni just nak share Khas utk coffee addicted..hehe.. me..hubby..ma..ayah..dan Qhalif Umar..hehe..
Insha Allah will return..dgn byk entry pending..
Lynda Che Lah

Byk yg jadi..

Assalamualaikum..
Lamanya blog bersawang..sbnrnya Ogos berlalu pergi dgn pelbagai cerita.. Awal Ogos sibuk amik KPSL nasib baik tahun ni di Shah Alam sahaja. Tp lepas tu diduga dengan chicken pox.. Dah tua br kena
Penuh satu badan dan muka..dalam 2 minggu juga br baik..dah baik..Allah duga lagi..kena kat 2 kesayangan hati..
Ibu cuti dekat 3 minggu plus cuti sakit.dalam tempoh cuti dpt berita kena tukar jabatan..byk nak cerita. 
kita cerita balik nti ye..skrg pun update blog kat fon je..
Lynda Che Lah