Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2015

Order Perfume Ori - Tarikh Pre Order Baru dan Promosi

Assalamualaikum.. Tarikh pre Order baru korang ye.. Boleh WhatsApp 018-2033719..
Insya Allah perfume ori.. Antara yang ada..Nina Ricci, Katy Perry, Dolce N Gabbana, Hugo Boss..














Harga Semenanjung Malaysia RM110Sabah dan Sarawak RM120Free PostageHARGA PROMO 2 FOR RM180 Original rejected from manufacturer.. Limited units..BUKAN grade AAA / Dubai WhatsApp for more info k.. Lynda Che Lah

Rania Turn's 1 GiveAway!

Assalamualaikum.. Join GA...lama tak join GA..wish me luck.. Syarat-syaratnya:

1) Buat SATU entry yang bertajuk  "Rania Turn's 1 GiveAway!".  Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung dari 5.8.2015 hingga 15.8.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 16.8.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 18.8.2015.

7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.
Hadiah lumayan juga..hehe..set Ephyra by CikSu..Manalah tau rezeki kan..
Utk Rania..selamat hari lahir yang pertama..semoga jadi anak solehah..memudahkan Ibu dan Ayah..dipermudahkan juga segala urusan dan kesenangan dunia dan akhirat..
Lynda Che Lah

Qhalif Umar ~ 1 Tahun 5 Bulan

Assalamualaikum..
Hari ni Qhalif Umar 1 tahun 5 bulan. Next cucuk next month..Tapi still batuk n selsema.. Ibu tgh cuba Qaseh Gold Junior..harap ok pasni.
Dah faham orang ckp..Suh letak botol susu atas meja - faham Suh makan - Faham Suh mandi - Faham .. x Bagi mandi - Tak faham..hehe Main kat luar - kesukaan Makan rambutan ngan Tok Ayah - hari-hari Ajak Onny naik car pagi-pagi - hari-hari Makan breakfast ngan Onny, ngan Ibu Ayah.. Minum petang ngan Tok Ayah, ngan Ibu Ayah.. Kena marah - faham..tunduk dan muka monyok sambil try pandang Ibu Ayah minta simpati Tukang kacau Abang ngan Kakak time nap tgh hari.. last-last semua tak tido sbb dia Membebel tak tentu pasal Tenung orang macam nak makan..tapi lepas tu senyum sambil flying kiss Suka buli abg..tarik rambut Pandai minta main flash card kat Ipad/ handfon Ibu Kenal lori, bas, kereta, moto, helikopter, kapal terbang, anjing, kucing, ayam Makan sendiri wlupun kadang Ibu stress comot ngan bersepah Pandai ckp nak air..makan (mam).. Menga…