10 August 2015

Order Perfume Ori - Tarikh Pre Order Baru dan Promosi

Assalamualaikum..
Tarikh pre Order baru korang ye.. Boleh WhatsApp 018-2033719..
Insya Allah perfume ori..
Antara yang ada..Nina Ricci, Katy Perry, Dolce N Gabbana, Hugo Boss..














  • Harga Semenanjung Malaysia RM110
  • Sabah dan Sarawak RM120
  • Free Postage
HARGA PROMO
2 FOR RM180
  • Original rejected from manufacturer.. 
  • Limited units..
  • BUKAN grade AAA / Dubai
WhatsApp for more info k..
Lynda Che Lah

05 August 2015

Rania Turn's 1 GiveAway!

Assalamualaikum..
Join GA...lama tak join GA..wish me luck..
http://lobaksusue.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html
Syarat-syaratnya:

1) Buat SATU entry yang bertajuk  "Rania Turn's 1 GiveAway!".  Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung dari 5.8.2015 hingga 15.8.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 16.8.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 18.8.2015.

7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.

Hadiah lumayan juga..hehe..set Ephyra by CikSu..Manalah tau rezeki kan..

Utk Rania..selamat hari lahir yang pertama..semoga jadi anak solehah..memudahkan Ibu dan Ayah..dipermudahkan juga segala urusan dan kesenangan dunia dan akhirat..

Lynda Che Lah

03 August 2015

Qhalif Umar ~ 1 Tahun 5 Bulan

Assalamualaikum..

Hari ni Qhalif Umar 1 tahun 5 bulan. Next cucuk next month..Tapi still batuk n selsema..
Ibu tgh cuba Qaseh Gold Junior..harap ok pasni.

Dah faham orang ckp..Suh letak botol susu atas meja - faham
Suh makan - Faham
Suh mandi - Faham .. x Bagi mandi - Tak faham..hehe
Main kat luar - kesukaan
Makan rambutan ngan Tok Ayah - hari-hari
Ajak Onny naik car pagi-pagi - hari-hari
Makan breakfast ngan Onny, ngan Ibu Ayah..
Minum petang ngan Tok Ayah, ngan Ibu Ayah..
Kena marah - faham..tunduk dan muka monyok sambil try pandang Ibu Ayah minta simpati
Tukang kacau Abang ngan Kakak time nap tgh hari.. last-last semua tak tido sbb dia
Membebel tak tentu pasal
Tenung orang macam nak makan..tapi lepas tu senyum sambil flying kiss
Suka buli abg..tarik rambut
Pandai minta main flash card kat Ipad/ handfon Ibu
Kenal lori, bas, kereta, moto, helikopter, kapal terbang, anjing, kucing, ayam
Makan sendiri wlupun kadang Ibu stress comot ngan bersepah
Pandai ckp nak air..makan (mam)..
Mengada toksah cakap..Menangis meraung mcm kena pukul siap pakej jerit..
kena pandai pujuk dan tenangkan dia..alih perhatian ke lain..
Kuat makan kuat menyusu...

Doa Ibu Ayah..semoga sihat sejahtera..Dipermudahkan segalanya.. Nak yang baik-baik sahaja utk kamu..xoxo
Lynda Che Lah


Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...