27 July 2015

Aidilfitri 2015

Assalamualaikum..
Baru nak update cerita raya..Last week cuti kecemasan Qoid demam panas..
so..sibuk sikit bila masuk ofis..
Tahun ni turn raya Kg Kuantan..Kampung saya..Kampung lah sgt..hehe..
Tgh hari lepas sembahyang Jumaat baru pegi umah MIL kat Teluk Pulai je pun.. 
Kitorg takde kampung..hehe..
adalah kampung Ayah kat Besut ngan Kampung MIL kat Gombak..

Takde gambar bersalaman di pagi raya sebab para photographer sibuk adjust kamera Go Pro..
Almaklum baru first time pakai..maka lambatlah sikit..so yang ada gambar beramai ni je lah..
Yang happy of coz anak-anak je lah kan..Alhamdulillah semua seronok beraya..
bukan bertujuan kutip duit raya ye..ajar kenal mengenali dan menghormati yang lebih tua..
Ni petang baru snap lepas tidokan Qhalif Umar..Gambar pagi semua dia tak pandang kamera sebb bad mood kot..Warna tahun ni purple lavender.. Ibu baju lavender ada 3 pasang beli online awal tahun..so hubby ngan anak-anak redha  je lah ye kaler tu.. total baju dorang beli kat PKNS awal Ramadhan RM250. okla kot..
Ni gambar tengah panas baru teringat tak salam raya ngan encik hubby. TQ Ayeed amikkan gambar spontan..bolehlah kenangan..
Selamat hari raya semua..
Gambar juadah takde..sbb pagi raya sibuk masak nasi kerabu..kuah kacang..
Yang ada pagi raya tu nasi kerabu ngan daging goreng..ketupat ngan rendang ayam.. 
Rumah nenek ada nasi hujan panas ngan daging dengdeng.. 
Dan win kot sbb umah Moksu je jumpa masak lodeh..haha..kenyang 1 hari..xoxo

Lynda Che Lah

3 comments:

  1. salam aidilfitri maaf zahir batinn ;p

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri...
    semuanya ceria n seronok..
    sweet pic tgh pns tu... pndai lak dia snapkan pic tu

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...