03 April 2015

Instant Shawl By SafuraOnlineShop (MomsMadnessGarage)

Assalamualaikum..

Nak buat review Shawl di pagi Jumaat sbb smlm br terima new instant Shawl dari Safurara. Selalu pun beli barang ngan Rara..senang nak communicate..terjebak sejak dalam pantang kot..abis hari-hari dia up barang..Semua nak..hehe..tp berjaya lah kawal nafsu berbelanja itu..
Ini instant Shawl yang memula beli ngan Rara..Ok..senang..tp ni ada pakai pin..tp yang best Tak Payah Iron..Owh..heaven! ronyok lah macam mana pun tetap ok..Masuk washing machine..keluar pun ok boleh terus sarung..Labuh menepati syariat..Senang bentuk..
Ini yang semalam br sampai..tp ini yang paling best! sebab tak pakai pin langsung..Kain sejuk..tak payah iron gak..dan gojes tak sy pakai? Ahaha..Selesa sebab terletak je..Labuh menepati Syariat..Cuma tak pasti Rara ada jual lagi tak..ke busy ngan business Pavlova dah..

Tapi Please Rara!! Kalau restock yang ni akak nak lagi 3..hihi..Sgt sesuai untuk Ibu beranak 2, 3, 4 dan mengejar masa..

Korang boleh jenguk 
IG @safurara 
FB Safura Fadhlan
WhatsApp 0194774240

Lynda Che Lah

2 comments:

  1. Cantik tuan badan dan shawl

    ReplyDelete
  2. Macam2 dh sekarang ni....semua memudahkan....

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Jom Bercuti di Ipoh ~ Heritage Hotel

Assalamualaikum.. Mood cuti-cuti kadang datang bila kita banyak kerja kat ofis, serabut dengan masa yang macam tak cukup. Kan? Tapi na...