Qhalif Umar ~ 1 Tahun

Assalamualaikum..

Hari ni Qhalif Umar bin Zainol Ariffin turns 1!
 

Alhamdulillah syukur..sihat dan membesar dengan baik. cuma sekarang selsema dan batuk sikit. 
Esok baru bawa ke KK untuk injection 1 tahun..
Jalan dah laju..
pandai main bola..nak join gak abang ngan PakSu Adib ngan Poksu Ayeed main bola.
Pandai joget..ahaha
gelak ngan jokes sendiri..hehe..
makan pun suka (hobi dia)
potong rambut baru ni tak nangis..
suka kacau abang..kdg abang yang menangis sbb dia yang buli abang
masih muka serious sentiasa ngan org yang jarang dia tgk..
Dah celebrate awal 1 Mac hr tu..nanti share ye..simple je buat..dapatlah tgk dia blur org dok nyanyi lagu birthday kat dia..

Semoga Qhalif Umar (Khalifah Yang Memakmurkan) terus membesar sihat dan dikurniakan kemudahan, kesenangan di dunia dan akhirat..Jadi sehebat Khalifah Umar al-Khattab sbb Ibu Ayah amik nama dia sempena Khalifah Umar..
Ibu, Ayah, Abang Qoid sayang Qhalif Umar!
Arjuna Beta.. Qhalif tgh blur org dok nyanyi lagu birthday..Happy Birthday Sayang!! xoxo

Lynda Che Lah


Comments

  1. Happy belated birth qhalif..
    Smoga.mbesar mjd ank.y soleh serta.bjaya duniakhirat..amin

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts