Food Vendor @ The Lab Boutique Shah Alam

Assalamualaikum..

Insya Allah..Coming soon in April..Debar..Teruja..bercampur baur..
Esok pula 1st event di Uptown 7, Damansara Utama <Klik sini> Jemput datang ye..

Untuk yang ini..dah sign contract semalam. Insya Allah selangkah lagi untuk persediaan berhenti kerja kerajaan..ahahaha..Ye ke? Doakan yang baik-baik untuk saya ye..
Tapi kat sini takda lasagna sbb dah ada vendor..Kat sini Insya Allah saya akan buat Sherperd Pie, Spiral Carbonara dan Spiral Sardine..Harga berpatutan..Sambil shopping boleh makan-makan.. Update lanjut nantilah kan bila dah sampai masanya..
 
 
Doakan sy terus sihat dan diberi kekuatan untuk menjayakan ini..hehe..minat pun ye..so..kena juga buat sbb skrg kira komitmen lah kan..Terima kasih semua yang membantu..bg komen membina dan kdg-kdg menduga hati dan perasaan saya..

Hubby > Awak tulang belakang saya.. 
Qoid & Qhalif > Terima kasih kerana tak crancky dan faham klu ibu dok sibuk prepare dishes..hehe..
Mama > TQ jadi Sous Chef hehe.. 
Angah & Shah > TQ kadang-kadang jadi runner..
Azwan, Sham, Ayeed > Tq for all the comments and supports.. Komen korang yang suka makan Along masak mmg byk membantu.. Dan TQ for enjoying the foods.
Family In Law > TQ for understanding (sbb sgt jarang waktu berjumpa)
Frens > Semua..TQ 
Customers > U all the best! Semuanya..dr time order..time makan..time repeat order..Time jumpa..time komen..TQ..

Speech macam dapat anugerah Grammy..ahaha..jadi food vendor je pun..tp sy hargai semua..Saya kongsikan sedikit keterujaan di sini dan mohon doa semua..Terima kasih..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts