17 February 2015

Qoid Rafif Turns 5 ~ Simple Celebration

Assalamualaikum..

Ibu gigih buat birthday Qoid..Ayah pun gigih kemas rumah pagi Ahad tu..Gigihlah kami berdua hari tu..Alhamdulillah..semua lancar..Mama n MakNgah dtg awal tolong goreng ayam..ngan decorate sikit..Menu ada Roti Jala ngan Creampuff (order), Nasi Ayam dan Lasagna (rajin masak sendiri), Tapai Pulut (beli kat pasar malam)..Air Rutbir ngan Koktel (Mama buat). Kek Rainbow kesukaan Qoid.
Of cos lah kan Qhalif Umar pun join..lagi 2 minggu birthday Qhalif Umar pula..nak ajar dia react tgk kek ngan lilin..ahaha..ada yang tanya kenapa tak buat sekali? Xpelah..Sian Qhalif..Bg lah dia merasa celebrate birthday dia sendiri..Eh..Ibu yang emo lebih..ahaha..haruslah kan..Selagi dorg nak buat celebration..selagi itulah Ibu ngan Ayah daya buat..Esok dah besar malu dah nak bergambar bagai ni..Janji dorg happy..
Antara yang hadir..Ramai pun family members..Saja suka ajak orang dtg rumah..hehe..Insya Allah ada kudrat boleh buat lagi..Terima kasih semua yang hadir..Terima kasih yang membantu dan meraikan..xoxo

Lynda Che Lah

4 comments:

  1. hepy besday abang qoid..

    :)

    semoga jadi anak yang soleh..
    yang cerdik pandai agama...
    dah besar nanti jaga ibu dan ayah dan adik!..

    aminnn...

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Jom Bercuti di Ipoh ~ Heritage Hotel

Assalamualaikum.. Mood cuti-cuti kadang datang bila kita banyak kerja kat ofis, serabut dengan masa yang macam tak cukup. Kan? Tapi na...