Skip to main content

Kerja Di Rumah Dengan TaskV.com

Assalamualaikum..

<Sticky Post Until 2 Mac 2015>
 Scroll down for new entry 

Sesuai untuk surirumah atau pelajar dan pekerja yang mempunyai masa terluang, akses kepada internet dan kemudahan komputer atau tablet. TaskV.com mempunyai cara membantu anda menambah pendapatan atau mencari pekerjaan dari rumah. Anda hanya perlu :

  • Daftar dan kemaskini profil anda
  • Mempunyai keupayaan membaca dan memahami Bahasa Inggeris yang asas
  • Mempunyai akses internet (melalui emel)
  • Mempunyai komputer/tablet/telefon pintar
  • Mempunyai akaun Paypal (tidak semestinya)
  • Dan boleh bekerja bila-bila masa dan di mana sahaja.

TaskV.com menawarkan 9 bidang pekerjaan atas talian seperti :
  1. Pentadbiran/Admin
  2. Admin Support
  3. Bisnes
  4. Perkhidmatan Pelanggan
  5. Rekabentuk dan Multimedia
  6. IT
  7. Pemasaran dan Jualan
  8. Pengetahuan dalam Pengisian (Software)
  9. Web designer
  10. Skill menaip dan terjemahan
Dianggarkan upah setiap pekerjaan yang dipilih antara $25 - $750 
Yuran keahlian adalah seperti berikut:
  • 1 Minggu - $7.00 ($1.00 sehari)
  • 1 Bulan - $17.00 ($0.56 sen sehari)
  • 3 Bulan - $27.00 ($0.30 sen sehari)
  • 6 Bulan - $37.00 ($0.20 sen sehari)
  • Setahun - $47.00 ($0.12 sen sehari)
Tapi untuk masa terhad. TaskV.com memberikan diskaun istimewa untuk keahlian setahun iaitu sebanyak $14.99 sahaja ($0.04 sen sehari) sehingga 28 Februari 2015 sahaja.

Kod promosi yang boleh anda masukkan adalah REVIEW. Pembayaran keahlian ini boleh dibuat melalui kad kredit/ debit kad atau akaun Paypal.

Cara nak mendaftar:
  1. Click laman portal http://taskv.com
  2. Isi nama, alamat email & pilih kategori kerja yang di inginkan.
  3. Sahkan alamat email dengan klik pada link yang di hantar oleh TaskV.com
  4. Cipta login info, maklumat akaun dan masukan promotion code ke ruangan di sediakan.
  5. Teruskan proses pembayaran di PayPal & selesai. Boleh akses serta merta setelah bayaran selesai.
Selamat bekerja dari rumah..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

Popular posts from this blog

Yuran Little Caliphs 2015

Assalamualaikum.. Hari tu janji nak share yuran Little Caliphs kan..Biasanya, dorang akan hantar surat untuk hari pendaftaran. Tapi ni tak dapat lagi..Tunggu je lah..Decide nak Qoid teruskan di Little Caliphs sbb  pencapaian dia bagus di sini.. Klik gambar ye kalau tak nmpk..Qoid & Yana tak amik extended program (DAY CARE) (8pagi-6 petang) so bulanan kami bayar RM250. Ni utk kelas dr pukul 8.30 pagi-12.30 tgh hari..Utk uniform dan baju sekolah..semua akan bagi 2 pasang..nak beli lebih pun boleh..harga sama.. Ni baju dorang..Yang pakai baju warna ungu dan merah ni baju utk hari sukan..dah lepas sukan bolehlah nak pakai setiap hari Rabu..Semua yang dibayar masa pendaftaran ni includes juga 2 kali trip, buku dan modules serta insurans Takaful..  Insya Allah..Siapa yang berminat nak hantar anak-anak..sy suggest juga Little Caliphs ni sbb pencapaian Qoid ngan Yana bagus..So..mmg berkaliber teacher-teacher dorg ni dalam mendidik anak-anak yang zero sampai boleh membaca dan menghafaz su…

Cara Tukar Kad ATM Maybank Secara Online

Assalamualaikum..
Baru ni viral pasal kad ATM Maybank kena tukarkan.. Berbondong-bondong pegi Maybank sampai beratur lama sebab nak tukar kad ATM. Sebenarnya ciri keselamatan ni nak applicable juga kepada semua institusi perbankan.
Kad kredit pun dorg nak upgrade sistem keselamatan dengan gunakan PIN instead of tandatangan. Untuk langkah keselamatan terbaru lah..
Setakat ni Lynda dah dapat 3 alert suruh tukar kad..Hubby 2 alert.. Dari Maybank, Dari Kad kredit dan HongLeong Bank.. Dorang nak guna sistem baru ni tahun 2018. So kenalah kita semua tukar kad yang ada lambang Paywave.. Semua kena buat latest by 31 Disember 2016 ni..
So, dalam Maybank2U kita boleh tukar dah kad ATM kita.. Tak payah pegi bank.. Mula-mula log in M2U korang.. Then > Card Management > ATM Debit Card > Replace your ATM Card Then > Isi lah apa yang diminta.. Alamat dan pastikan data korg betul. Sebab ni nak courier.. Pls allow 14 working days untuk dapat kad korang.. Tapi cepat je dapat. Dah dapat ka…

Ambil Epidural - Kesannya Selepas Itu..

Assalamualaikum..

Sakit bersalin memang sukar digambarkan. 
Hanya yang pernah merasa sahaja tahu bagaimana peritnya bersalin. 
Kalau sakit gigi itu sakit, maka sakit wanita bersalin lebih dari itu. 
Sesetengah yang lain pula mengandaikan sakit senggugut cuma 1:10 sakit bersalin. 
Tuhan sahaja yang tahu. 
Masa Qoid sy rasa sakit bersalin..Berlagak dengan doktor masa tu..
Doktor kata awak first timer..mesti tak tahan punya..meh amik epidural atau amik gas dan sebagainya..tp sy sombong..tak mahu..so..doktor kata..ok..up to u..
tp tetap bagi sy pamplet untuk dibaca tentang epidural..
kesan dan pengambilannya..
Sambil baca sambil alami contraction yang sakit amat..
last-last tak tahan panggil doktor paksa buat epidural secepat mungkin..hehe..

Kaedah epidural adalah salah satu teknik pembiusan sama ada untuk mengurangkan kesakitan (analgesia) atau untuk kegunaan semasa pembedahan (anestesia). 
Kaedah epidural ini merupakan pembiusan separuh badan. 
Dalam kaedah ini, pesakit akan sedar dan teknik…