25 February 2015

Kerja Di Rumah Dengan TaskV.com

Assalamualaikum..

<Sticky Post Until 2 Mac 2015>
 Scroll down for new entry 

Sesuai untuk surirumah atau pelajar dan pekerja yang mempunyai masa terluang, akses kepada internet dan kemudahan komputer atau tablet. TaskV.com mempunyai cara membantu anda menambah pendapatan atau mencari pekerjaan dari rumah. Anda hanya perlu :

  • Daftar dan kemaskini profil anda
  • Mempunyai keupayaan membaca dan memahami Bahasa Inggeris yang asas
  • Mempunyai akses internet (melalui emel)
  • Mempunyai komputer/tablet/telefon pintar
  • Mempunyai akaun Paypal (tidak semestinya)
  • Dan boleh bekerja bila-bila masa dan di mana sahaja.

TaskV.com menawarkan 9 bidang pekerjaan atas talian seperti :
  1. Pentadbiran/Admin
  2. Admin Support
  3. Bisnes
  4. Perkhidmatan Pelanggan
  5. Rekabentuk dan Multimedia
  6. IT
  7. Pemasaran dan Jualan
  8. Pengetahuan dalam Pengisian (Software)
  9. Web designer
  10. Skill menaip dan terjemahan
Dianggarkan upah setiap pekerjaan yang dipilih antara $25 - $750 
Yuran keahlian adalah seperti berikut:
  • 1 Minggu - $7.00 ($1.00 sehari)
  • 1 Bulan - $17.00 ($0.56 sen sehari)
  • 3 Bulan - $27.00 ($0.30 sen sehari)
  • 6 Bulan - $37.00 ($0.20 sen sehari)
  • Setahun - $47.00 ($0.12 sen sehari)
Tapi untuk masa terhad. TaskV.com memberikan diskaun istimewa untuk keahlian setahun iaitu sebanyak $14.99 sahaja ($0.04 sen sehari) sehingga 28 Februari 2015 sahaja.

Kod promosi yang boleh anda masukkan adalah REVIEW. Pembayaran keahlian ini boleh dibuat melalui kad kredit/ debit kad atau akaun Paypal.

Cara nak mendaftar:
  1. Click laman portal http://taskv.com
  2. Isi nama, alamat email & pilih kategori kerja yang di inginkan.
  3. Sahkan alamat email dengan klik pada link yang di hantar oleh TaskV.com
  4. Cipta login info, maklumat akaun dan masukan promotion code ke ruangan di sediakan.
  5. Teruskan proses pembayaran di PayPal & selesai. Boleh akses serta merta setelah bayaran selesai.
Selamat bekerja dari rumah..xoxo

Lynda Che Lah

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Jom Bercuti di Ipoh ~ Heritage Hotel

Assalamualaikum.. Mood cuti-cuti kadang datang bila kita banyak kerja kat ofis, serabut dengan masa yang macam tak cukup. Kan? Tapi na...