Asam Pedas Untuk Dia..

Assalamualaikum..

My new obsession..Drama baru nak layan masa weekends..selepas potong Astro (sbb tak berbaloi bayar dok ulang-ulang)..Pakai Astro Njoi je..bayar sekali je..tgklah smpi tak larat..Itu pun tak sempat nak tgk kecuali weekends..

Ok..Asam Pedas Untuk Dia lakonan Shukri Yahya (yang cute) ahaha..ngan Dayana Roza..Kat TV3 hari Sabtu  & Ahad pukul 7 mlm..Syok sbb macam cute je dorg..ahaha..Kalau tak sempat tgk pun boleh tengok kat Tonton..Sinopsis baca sendiri lah ye..tapi best!
 
Layan je lah kan..Nice lah setakat ni..Ingat nak beli novel tp taktau lah sempat baca ke tak..Nanti berdebu je novel tu sbb melayan anak 2 org..Bajet sebelum tidur nak baca novel konon..kalau time tidokan Qoid ngan Qhalif pun boleh hanyut sampai 3 pagi baru sedar..acaner nak baca novel kan..haishhh..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

  1. kannnn..
    besh sangat..
    sampai rase taknak keluar g mane2 weekend...

    shukri yahya yang macam jericho rosales...
    melting... ;p

    ReplyDelete
  2. baru minggu lepas berjinak dengan crite ni selepas makcik datang umah sebok-sebok suh buka tv3...hihihihi

    ReplyDelete
  3. ramai kata best citer ni..tp lya x bpluang nk layan..slalu tlps

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts