12 January 2015

Selamat Bertunang Azwan & Yaya

Assalamualaikum..

Ni antara event terbesar family utk awal tahun 2015. PakLang Azwan bertunang. Ni event pada 3 Januari 2015. Ada event lain yang start Januari..nti share..tak cukup nafas rasanya..hehe..

Yaya tinggal nearby je..so selamat kos menghantar rombongan..ngehehe.. Kami berkumpul kat rumah Mama pagi Sabtu seawal jam 8.30 pagi. Ada buat doa selamat sikit..then bertolak ke rumah Yaya dalam jam 11.30 pagi.. Semua hantaran Pak Ali buatkan..senang..tinggal amik je..makan pun order je..so kira cuci tangan..as usual OP still Majid Aziz..Tq Jid..

 
Tema pihak kami mint purple/purple..jenuh cr baju nak sedondon..hihi..Hantaran 5 berbalas 7..Biasa je lah hantaran kan..janji bertunang dalam setahun ke setahun setengah..so haruslah kakak-kakak ni menyimpan duit nak buat baju sedondon..nak cari shawl sedondon..nak buat goodie bag..handbag baru..kasut baru etc..hehe..
 
Nanti kalau gambar dari OP dah ada..boleh share lagi..Semoga berpanjangan..tabah menghadapi alam pertunangan yang penuh dugaan..I dulu bertunang 4 bulan je..pun macam-macam..ahaha..tp Jodoh, ajal sebaik-baik perancangan Allah..xoxo

Lynda Che Lah

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Jom Bercuti di Ipoh ~ Heritage Hotel

Assalamualaikum.. Mood cuti-cuti kadang datang bila kita banyak kerja kat ofis, serabut dengan masa yang macam tak cukup. Kan? Tapi na...