Skip to main content

Gadis Bertudung Dicium Artis Kpop ~ Sila Bangga dan Tunggu Je Allah Turun Bala..

Assalamualaikum..
sumber:siakapkeli
Memula ingat nak diam..tp makin seronok pula dorg pertahankan diri bangga then marah org lain..
Allah dah tunjuk macam-macam..banjir besar mcm tsunami..jerebu tak sudah..sungai kering kontang..tanah runtuh 2 3 kali sebulan..ini kisah setahun lalu..tahun ni masih baru..entah apa Allah nak hantar lagi..

Tetiba muncul pula anak-anak gadis bertudung dipeluk cium..diraba dengan rela siap muka blushing gembira tahap takleh tidur malam..maybe juga tak mandi sbb perfume artis KPop mata sepet ada lagi lekat..tp dorg tak fikir pula artis Kpop yang peluk cium raba dorg tu kencing berak pun lap pakai tisu je..bangun pagi tak mandi..erk...

Yang paling tak best..fans yang kipassusahmati (die hard fans) Kpop dok smash org ckp pasal macam lah korang pun tak buat dosa..tak pernah peluk pegang tangan bf/gf..Adoilah..adik-adik ku..berpijaklah di bumi yang nyata..Allah Maha Melihat..Maha Tahu..Maha Mempunyai Segalanya..Takutlah kita padaNya..Kerana korang mungkin..kami yang cuba perbaiki diri dan terus mencari redha Allah terpalit sama..

Kalau betul minat pun..agak-agaklah..ni mmg tak beragak langsung..Adik-adik..jom baiki diri..Ya Allah..takutnya apa Allah nak hantar ni..kiamat kecil dah banyak tandanya..Semoga kita tak terus alpa..

Lynda Che Lah

Comments

  1. jadikan ikhtibar dan pengajaran buat kita semua..agar tidak tersasar iman hanya kerana minat..
    malu

    ReplyDelete
  2. panas panas panas.... bagi yg menyokong tu, cubalah kalau perempuan lain kena cium ngan artis bukan kpop... artis Malaysia ker... terus berterabur keluar hadis hadis sahih...

    ReplyDelete
  3. mmg rendahnya maruah seorang wanita..memalukan..x sanggup nak tgk video tu sampai habis. mmg cari pasal. negara kita ni negara Islam, kenapa rendah sgt martabat dan maruah gadis2 yg kononnya 'alim' sbb bertudung, tapi sanggup berpelukan berciuman atas rela sendiri..murahnya harga diri..nauzubillah..semoga anak2 kita terhindar dari gejala2 yg tidak sihat ini..amin amin..

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular posts from this blog

Yuran Little Caliphs 2015

Assalamualaikum.. Hari tu janji nak share yuran Little Caliphs kan..Biasanya, dorang akan hantar surat untuk hari pendaftaran. Tapi ni tak dapat lagi..Tunggu je lah..Decide nak Qoid teruskan di Little Caliphs sbb  pencapaian dia bagus di sini.. Klik gambar ye kalau tak nmpk..Qoid & Yana tak amik extended program (DAY CARE) (8pagi-6 petang) so bulanan kami bayar RM250. Ni utk kelas dr pukul 8.30 pagi-12.30 tgh hari..Utk uniform dan baju sekolah..semua akan bagi 2 pasang..nak beli lebih pun boleh..harga sama.. Ni baju dorang..Yang pakai baju warna ungu dan merah ni baju utk hari sukan..dah lepas sukan bolehlah nak pakai setiap hari Rabu..Semua yang dibayar masa pendaftaran ni includes juga 2 kali trip, buku dan modules serta insurans Takaful..  Insya Allah..Siapa yang berminat nak hantar anak-anak..sy suggest juga Little Caliphs ni sbb pencapaian Qoid ngan Yana bagus..So..mmg berkaliber teacher-teacher dorg ni dalam mendidik anak-anak yang zero sampai boleh membaca dan menghafaz su…

Cara Tukar Kad ATM Maybank Secara Online

Assalamualaikum..
Baru ni viral pasal kad ATM Maybank kena tukarkan.. Berbondong-bondong pegi Maybank sampai beratur lama sebab nak tukar kad ATM. Sebenarnya ciri keselamatan ni nak applicable juga kepada semua institusi perbankan.
Kad kredit pun dorg nak upgrade sistem keselamatan dengan gunakan PIN instead of tandatangan. Untuk langkah keselamatan terbaru lah..
Setakat ni Lynda dah dapat 3 alert suruh tukar kad..Hubby 2 alert.. Dari Maybank, Dari Kad kredit dan HongLeong Bank.. Dorang nak guna sistem baru ni tahun 2018. So kenalah kita semua tukar kad yang ada lambang Paywave.. Semua kena buat latest by 31 Disember 2016 ni..
So, dalam Maybank2U kita boleh tukar dah kad ATM kita.. Tak payah pegi bank.. Mula-mula log in M2U korang.. Then > Card Management > ATM Debit Card > Replace your ATM Card Then > Isi lah apa yang diminta.. Alamat dan pastikan data korg betul. Sebab ni nak courier.. Pls allow 14 working days untuk dapat kad korang.. Tapi cepat je dapat. Dah dapat ka…

Ambil Epidural - Kesannya Selepas Itu..

Assalamualaikum..

Sakit bersalin memang sukar digambarkan. 
Hanya yang pernah merasa sahaja tahu bagaimana peritnya bersalin. 
Kalau sakit gigi itu sakit, maka sakit wanita bersalin lebih dari itu. 
Sesetengah yang lain pula mengandaikan sakit senggugut cuma 1:10 sakit bersalin. 
Tuhan sahaja yang tahu. 
Masa Qoid sy rasa sakit bersalin..Berlagak dengan doktor masa tu..
Doktor kata awak first timer..mesti tak tahan punya..meh amik epidural atau amik gas dan sebagainya..tp sy sombong..tak mahu..so..doktor kata..ok..up to u..
tp tetap bagi sy pamplet untuk dibaca tentang epidural..
kesan dan pengambilannya..
Sambil baca sambil alami contraction yang sakit amat..
last-last tak tahan panggil doktor paksa buat epidural secepat mungkin..hehe..

Kaedah epidural adalah salah satu teknik pembiusan sama ada untuk mengurangkan kesakitan (analgesia) atau untuk kegunaan semasa pembedahan (anestesia). 
Kaedah epidural ini merupakan pembiusan separuh badan. 
Dalam kaedah ini, pesakit akan sedar dan teknik…