26 November 2014

Tak Sempat..

Assalamualaikum..

Sempena cuti sekolah..baru lah berkira-kira nak bawa Qoid pegi Aquaria KLCC.. So dari semalam tgk harga tiket then dapat deal best ngan Groupon..Tp semalam Maybank2U problem kan..so tak  membeli lah..Pagi ni gigih lah buka Groupon nak beli tiket Aquaria..sekalik....
Cepatnya lah sold out..hehe..xpela..takde rezeki..pegi je lah nanti..tp Qoid dah pernah pegi masa kecik dulu..Tp kalau pegi skrg mesti lagi excited..ngan Qhalif kan..tp Qoid ajak pegi Legoland..bila cakap ngan dia..duit belum byk lagi..

Qoid jawab.."Duit syiling Qoid dlm tabung tu kan dah banyak Ibu. Bolehlah pegi Legoland!"

Ahaha..kalau lah duit syiling byk gitu boleh pegi Legoland mcm tu je..Ibu pun nak..Budak-budak suci murni ni kan..Jujur je dorg..I ingat nak suruh Qoid ckp ngan pak menteri lah pasal jimat cermat berhemah..ahaha..tetiba sentap...(minyak turun 3sen u'ollz :p)
xoxo

Lynda Che Lah

4 comments:

  1. Wah, sekarang cuti sekolah..
    Pakej percutian di Groupon pun sold out?
    Takpe next time mungkin rezeki Lynda..

    ReplyDelete
  2. Murah jugak tu tapi sayang dah sold out..nanti usha2 lagi tiket sbb Aquaria ni diorang selalu buat promotion..hehe..Pasal Legoland tu pun sama dengan Aqil..asyiklah berzikir nak pergi sana..minta-minta ada orang tolong bawakkan dia pergi nanti..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Aida..ni dok belek-belek Groupon hari-hari..hehe.
      Legoland tu ada plan pegi ngan Pakngah Qoid..tgklah mcm mana.
      tp tgk harga tiket..fikir balik..hehe

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...