13 October 2014

Review : Lasagna Saya..

Assalamualaikum..
Alhamdulillah thru blog dan FB skrg boleh tambah pendapatan..so sy guna lah kesempatan ni meniaga kecil-kecilan..Dan syukur..ramai yang puas hati..dorg ye yang review ni..tanpa paksaan..hehe..Sapa nak order Lasagna blh WA sy di 0182033719..Insya Allah..dalam sebulan dua lagi boleh ke KL dan kawasan yang jauh sikit..Sy terima tempahan utk jamuan hari jadi ke..hari raya ke.. harga boleh bincang..
 
 
Antara review customers sy..ada antara mereka mmg kawan sy..tp ada yang baru first time order..so..kalau nak order blh tgk harga di <SINI>..Dear customers..TQ..xoxo

Lynda Che Lah

10 comments:

  1. alhamdulillah..murah rezeki lyn ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rzki akak. rasa macam nak order je hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eka..
      turun Bangi bgtau lah awal..hehe..
      buat kan utk mak yong

      Delete
  3. Wahh teirngin nak rasa..tapi jauh sangat pulak..huhuhu..sebab bila Lnda Post kt FB tu,alahai temptingnyaa!hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aida..
      preggy mommy klu request kita try to jadikan juga..
      nti WA lynda ye..hihi

      Delete
  4. lynda bila boleh tempah ni...postage ke penang pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..
      nti klu ada nak jalan-jalan penang..Lynda bawa utk Azie :(

      Delete
  5. alhamdulillah..lya doakan moga bisnes ni trs sukses..klo dkt..cnfirm order gk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..
      tq Lya..klu ada nak jalan Cherating-Kemaman Lynda hntrkan utk Lya

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...