03 September 2014

Qhalif Umar ~ 6 Bulan

Assalamualaikum..

Hari  ni Qhalif Umar dah 6 bulan..Demam selsema dah kurang cuma selsema masih ada..Sabtu Ahad ni nak pegi jalan..Imunisasi 5 bulan pun tak ambil lagi sbb asyik tak sihat sepanjang Ogos hari tu..Insya Allah by next week blh bawa check up..
 
 
Qhalif dah angkat bontot nak merangkak tapi takde kekuatan lagi..hihi..setakat tgk terbalik terbaring tu dah biasa..tp mmg manja..pantang tgk org berdiri mesti hulur tangan minta berdukung..dah tu dia je yang kecik dan point of attention kan..haruslah attract attention sebaik mungkin..kesayangan abang Qoid ngan Kak Yana..
Semoga terus sihat sejahtera anak-anak Ibu..demam sekali sekala biasalah budak-budak kan..cuma Ibu Ayah masih weng sbb tak cukup tidur..melalut in the middle of nite adalah perkara biasa..hahaha..I mean You, Encik Suami :p...ahahaha..Encik Suami panggil Qhalif OKT (Org Kena Tuduh) sbb Qhalif lah buat org tak tidur malam..tp muka selamba je buat tak tau..hahaha...xoxo

Lynda Che Lah

6 comments:

  1. happy 6month si comel..
    dh setengah tahun usia dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap je Lya..
      esok dah pandai berlari ngan menjawap cakap Ibu..grrr..hihi

      Delete
  2. kejap ja kandah 6 bulan... nanti dah boleh berjaan lak.. seronok tgok gelagat mereka

    ReplyDelete
  3. Kejap je dah 6 bulan. Anak buah eka dah nk masuk 8 bulan dah. Gaye mcam nak merangkak tapi belum lagi. Cuma dia angkat punggung tinggi2 pastu digoyang2nya hahahahaha kami punya gelak la kalau dia buat camtu. Gayat tengoknya.

    ReplyDelete
  4. Hehee..comel je Qhalif..nampak manja tapi cepat jugak dia nak merangkak kan..kejap je dah 6 bulan..

    ReplyDelete
  5. alololo..syomelnya..kejap je dah 6 bulan kan, tapi tgk qhalif dah mcm umo setahun..

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Jom Bercuti di Ipoh ~ Heritage Hotel

Assalamualaikum.. Mood cuti-cuti kadang datang bila kita banyak kerja kat ofis, serabut dengan masa yang macam tak cukup. Kan? Tapi na...