Mengantuk + Qhalif Selsema + Kerja Banyak..

Assalamualaikum..

Ye..entry ntah apa-apa sbb semalam tidur on off..pukul 4 pagi baru dpt tidur pastu bangun pukul 5.30 pagi..mmg ding dong skrg ni..Qhalif demam selsema..kali ni selsema yang agak heavy..so.. cranky..merengek je even pukul 3 pagi..tidur kejap..bangun..nangis..merengek..ni ngan Onny sbb Ibu Ayah terpaksa pegi keje..disebabkan Qhalif baru 6 bulan..so..payah gak nak pujuk doktor bagi ubat..so kami beli sendiri ubat titik hidung kat farmasi..ngan nasal aspirator..mmg lama lah kalau anak-anak ni selsema..seminggu juga..cuma Qhalif mmg agak cranky sbb hidung tersumbat kan..tp semalam pegi klinik dan doktor bg ubat selsema ngan antibiotik..kuranglah sikit demam dan pagi td selsema dah mula pekat..itu kot tak selesa.. Skrg rasa mengantuk yang amat sgt..tp keje kat opis byk..rasa nak balik rumah tidur je..memang tak fit langsung rasanya..BTW..hari merdeka tu dpt order besar utk lasagna..dan alhamdulillah berjaya tempohi cabaran tu..last nite pula..ada pula ajak join event..in big quantity..masih menimbang-nimbang tapi peluang rezeki kan..Insya Allah..wish me luck..nti cerita lagi..xoxo

~*Nak order lasagna can WhatsApp Lynda @ 0182033719 :p *~

Lynda Che Lah





Comments

  1. Alahaii..kesiannya Qhalif..semoga cepat sembuh ye sayang..mesti dia tak selesa..tu yang mengamuk kan..huhuh

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts