Qoid dan Yana First Time Sambut Hari Guru..

Assalamualaikum..

Entry peram..tapi nak share juga sbb first time anak-anak sambut Hari Guru..Deal ngan Angah, belikan bunga untuk Teacher sorang sekuntum..RM5..bolehlah kan..so..xcited lah dorg bagi teacher bunga..
 
TQ Onny amik gambar sbb masa ni Onny yang amik dorg..
Alhamdulillah..Hasil didikan teacher-teacher ni Qoid dan Yana byk berubah..Si Qoid asyiklah menyanyi tak henti..dan zikir especially..sbb kita yang dewasa ni pun kadang-kadang lupa nak bertakbir, bertahmid..tp dia byk ingatkan Ibu Ayah..takbir, tahmid dalam kereta instead of borak kosong je..sama-samalah kami dalam kereta tu..Qhalif pun suka dgr abang nyanyi..Kalau abang menyanyi dia diam..hehe..Semoga anak-anak ini membesar dgn sempurna..dan semoga sikap ni berterusan hingga akhir hayat..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

Popular Posts