Makan Kari Kepala Ikan Kg Attap, KL

Assalamualaikum..
Hajat sewaktu mengandungkan Qhalif Umar akhirnya tertunai..ahaha..sebenarnya yang lebihnya Onny ngan Tok Ayah yang mengidam kari kepala ikan ni lepas tgk kat Majalah Tiga..Kami pergi hari Sabtu lepas..awal bertolak dr Klang..pukul 10.30 pagi..

Restoren ZK ni terletak di no. 76, Jalan Kg Attap..betul-betul tepi federal highway arah ke Klang..Kari kepala ikan dah start serve pukul 11 pagi sampai 4 petang..Ketibaan kami disambut mesra pemilik kedai..Masa pukul 11.30 pagi tu kedai belum penuh..so..selesa nak pilih tempat..

Kalau nak makan kepala ikan..terus duduk dan nanti pelayan akan amik order..servis mmg cepat..puas hati..So..hari tu kami order kepala ikan jenahak, sotong goreng sepinggang, ayam madu 2 ketul, telur ikan goreng sepinggan dan nasi..Total makan hari tu RM206..RM6 diskaun..Byr RM200..Kari ikan dia mmg marveles..Akan singgah lagi..
Lynda Che Lah

Comments

  1. fuhh menahan hati je melihatnya. Tak berkesempatan lagi nak terjah hehehehe

    ReplyDelete
  2. uiii peberetnya kari kepala ikan..sedap...

    ReplyDelete
  3. 200 kak? Ya Ampun,tu kira murah ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira standard kot rara sbb akakpun xtau harga kari kepala ikan kat tempat lain..kepala ikan nibkira ikut timbang..so harga pasaranlah kan.tp kami makan dlm 6org plus air so should be ok lah kan.

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts