Rezeki 2014

Assalamualaikum..

Semalam cuti check up di PPUM..ye..jenuh..Federal Highway sesak jam 9 pagi..so sampai PPUM pukul 10 pagi..kemudian tunggu nombor naik nak jumpa doctor pukul 12.45..huhu..pegi ngan Hubby..Minggu depan last check up pastu ready for deliver :) dan last minggu keje sbb apply cuti seminggu awal nak rehat dan tenangkan fikiran :p

Pagi ni smpi ofis nampak ni atas meja..dalam plastik hitam pula tu..hihi..saspen je..TQ Emy..buat pakai dlm pantang..
Sabtu ni birthday Qoid Rafif..Adalah sambutan kecil-kecilan sebelum Ibu pantang..Thanx to Mama n Adik yang berdegil utk amik katering..masa setting hari tu rasa yakin boleh masak..nasib baiklah Ma ngan Adik lagi degil dr sy..so..setel satu hal..hehe..
Jebat sy dan Mastura..(ahaha..penangan BKATC)..Dah seronok pegi sekolah..belajar Matematik..Belajar warna in English dan baca doa..Syukur..seronoklah tu..Ingat nak bawa Qoid Rafif jalan-jalan sebelum berpantang..tengoklah kan kalau ada rezeki..Ibu tinggal lebih kurang 2 minggu je lagi..Macam-Macam jadi minggu ni..Desa Latania dah ada buyer..Insya Allah berjalan lancar..Rumah baru dah nak dapat kunci..Baby Q on da way..Erk..2014 yang awesome..Alhamdulillah..semoga terus melimpah ruah segala rezeki..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

  1. tak lama lagi nk dpt bby baru... semuga dipermudahkan... take care..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..x lama lagi je tu..take care lyn!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..semoga rezeki terus melimpah selepas ni..Alhamdulillah untuk semuanya dan semoga kelahiran baby Q akan dipermudhakan..AMin!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah lyn..semoga dpermudahkan..happy bufday abg Qoid!

    ReplyDelete
  5. thanx all frens..Pray for me..Ameen Ya Rabb

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..
    Take care, murah rezeki.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts