07 February 2014

Ready For Launch? Erk.. @ 36weeks..

Assalamualaikum..
 
Sila jangan macam-macam wahai Baby Q..Hehe..bagi Ibu cuti seminggu dulu rehat kat rumah..EDD was 8 Mac 2014. Tunggu check up kat PPUM 12 Februari ni..then baru kita decide bila nak launch tu..tp dah bagitau Encik Hubby malam tadi..Bersedialah untuk sebarang kemungkinan..Mungkin akan keluar awal..Kaki dah bengkak 2 belah..perut dah ketat tapi rasanya kepala belum engaged..Tapi semoga semuanya dipermudahkan..Pray for me frens..xoxo

Lynda Che Lah

9 comments:

  1. x lama lagi dah... mesti eksaited dah... take care k...

    ReplyDelete
  2. dah lama lagi tu. insyaAllah..semoga dipermudahkan segalanya. teringat kenangan bersalin anak no 3 bln 7 thn lepas.. :)

    ReplyDelete
  3. tak lama dh tu. inshaaAllah smga dipermudahkan aamin

    ReplyDelete
  4. Semoga di permudah kan Lynda..Semoga semuanya selamat,tak sabar nak tengok Baby Q..hehee

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...