06 February 2014

Fall In Love Again..

Assalamualaikum...

Jatuh Cinta Lagi..dengan Sharnaz Ahmad a.k.a Jebat..penangan Bukan Kerana Aku Tak Cinta..I is tak suka sgt tengok dia dalam Juvana..tp dlm citer ni nak tengok byk2 kali pun takpe..kang terkenan pula Baby Q ngan dia..ahaha..oklah tu..Si Qoid Rafif dah botak penangan Jebat..Dialah Jebat di hati Ibu..Sempena dengan menanti hari nak deliver ni kami dah pindah ke rumah Onny..so..tak dapatlah menghadap Jebat pukul 10 mlm sbb Tok Ayah conquer TV..So..kena tunggu weekend baru dpt tengok..
No wonderlah kan Qi Razali sasau tgk semua ni..hihi..Semalam nampak Emy bc novel BKATC..tp hati berbelah bagi nak tumpang baca ke tak..ahaha..keputusan yang diambil..xmo baca novel..nak tunggu walaupun lamalah lagi..So..Encik Hubby..sabar ye...jom hayati kisah ni dengan jayanya..xoxo

Lynda Che Lah

7 comments:

  1. Eka pon dah jatuh cinta ngan cite ni. Nampak ada link boleh tgok BKATC online.
    Sekali tekan bole plak tgok. Selalu kat opis ni tak boleh tgok video, dia block.

    Meh eka share hehehe http://www.moviesinfobsyok.net/2014/01/bukan-kerana-aku-tak-cinta-2013-full.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eka..
      Abg Long pun jumpa link kat opis..ahaha..terjebak nak copy semua full episod..tp akak jenis tak layan online..sbb kurang feel..mmg kena tgk kat TV gak..mengada kan..hihi

      Delete
  2. Aida pon baru je follow tapi tak tau kenapa tak melekat sangat..hehee..tapi Hubby aida memang dia layan sungguh!heee

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...