Dari Rumah..Dan Selamat Pengantin Baru Shida :)

Assalamualaikum..
Hari ni bersiaran dari rumah..Ye..dah start cuti..amik seminggu awal dr EDD..Nak rehatkan badan..rehatkan fikiran..Mama dan Ayah masih di Besut..Toki sihat..Qoid Rafif ke sekolah..rumah sunyi..esok lusa riuhlah kan..Encik Hubby masih bekerja..Mild contraction dah ada..so..standby je..

Hari Khamis dan Jumaat all out setelkan keje..kebetulan scheduled meeting ditukarkan..so..mmg kelam kabut buat persiapan meeting..Thanx to semua yang bantu..especially Emy, Faiz, Wan yang mmg all out hari Jumaat hari tu..Berkat kesabaran korang..semua siap on time..Senang hati I nak bersalin :p  
 
Keadaan meja sewaktu ditinggalkan Jumaat hari tu..Ye..semua filing setel dengan bantuan Faiz..Takde pending task..Lega..serah tugas pun dah buat..pepandailah kome menghandle nye ye..Harap-harap masuk balik hujung bulan Mei nanti keadaan meja masih seperti ini..ahaha..mungkinkah?

Tengok tajuk pun tau nak ucap Selamat Pengantin Baru dear adik sayang..Shahida Suhaimi..teman seofis..teman meja sebelah..teman gosip..teman sakit hati ngan sistem opis..Semoga kekal smpi Jannah dan dikurniakan keamanan dan kebahagiaan bersama pasangan..

Jumaat lepas all out buat persiapan meeting kami satu opis pegi terjah pengantin yang selamat dinikahkan di rumah Shida lepas Asar..Dengar ada sate 3000 cucuk..so..mmg rezeki kami lah..satu opis pegi..
With me @ 38weeks...Adalah gambar kenangan pregnant kan..
Gambar cilok FB..Ni masa bersanding kat Dewan Hamzah..Gigih sarung jubah..lilit tudung..jalan macam penguin nak gak makan kenduri sebelum berpantang..hehe..cepat2 dapat baby..ahaha..
Insya Allah, doakan yang baik-baik untuk semua..kat opis ada 2 bunga lagi belum disunting..Seorang kumbang on da way majlisnya..tapi yang itu memang tak dpt nak hadirlah kan..Dalam pantang..Kirim bodyguard je ke..hehe..Doakan juga yang baik-baik utk sy..Perut dah start mengeras..Baby dah dok menurun dan menekan..Semoga segalanya berjalan lancar..Akan update jika punya kesempatan..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

  1. huaaaaa adik baby dh nk keluarrr.xsbrnyaaa nk tgkkkk~ hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rara..debar dan takut..ahaha..blh ke gitu..

      Delete
  2. lynda..xnmpk sgt pun perut..38w dah..xlama dh nie...xsbr pulak hihihi
    kalo azie 38w dulu dh berpantang kat umah dh heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ilusi kamera la Azie..hihi..lagipun baju besar..masa Qoid dulu pun lebih hari..40weeks + 5 days..yang ini mungkin sama juga..hehe

      Delete
  3. Memang kemasnya meja..takut nanti bertimbun balik pulak lepas ni..huhuh..Lynda pon dah nampak makin sarat..standby je lah kan..Hati-hati tau..

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts