28 January 2014

Rumah Baru..

Assalamualaikum..

Sabtu lepas g tengok rumah baru yang masih dalam pembinaan. Selalu tengok dr jauh je tp kali ni dapat masuk..Lompat bintang..ahaha..sebab mmg nak tgk sgt mcm mana rupanya..tgk pelan lantai tak faham kan..tinggal sikit lagi sbb payment progress dah 75%..Insya Allah by hujung tahun dah masuk kot..Baby Q membesar kat rumah baru..macam Qoid Rafif membesar kat Desa Latania.
Dato YB melawat kawasan..
 
Takdelah besar mana tapi cukuplah untuk famili kecil kami..Sayangnya kami terpaksa letgo rumah di Desa Latania..Rumah yang mengajar kami susah senang kehidupan sendiri..rumah yang banyak kenangan dalam membesarkan dan mendidik Qoid Rafif..tp kenangan akan terus jadi kenangan paling indah buat kami..Sedih sebenarnya tapi redhalah kan..tapi balik dr tengok rumah ni Qoid demam panas..adalah tu kot kan..so masuk rumah baru kena hati-hati..Takpe..dah buat appointment ngan Pakcik Zali..hihi..ntah bila lah baru boleh masuk..

Ada sesapa nak beli apartment tak? Boleh pm atau email k..hikhik..xoxo

Lynda Che Lah

14 comments:

  1. Waaaa bestnys nanti dapat duduk rumah sendiri. Doakan kami plak lepasni hehe..

    Lepas dah duduk sama2 baru bole buat keputusan nak duduk beli rumah kat mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eka..
      skrg pun umah sendiri..sgt best dok sendiri..ahaha..try dulu br tau..kehkeh..
      ni rumah bwh..sian Qoid naik tangga hr2..hihi

      Insya Allah..ada rezeki Eka n Fizy..tunggu masa yang sesuai je k..akak doakan..

      Delete
  2. mesti teruja sgt... termimpi2 tak? heee....

    nanti jgn lupa ikut petua masuk rumah baru... dah lama tinggal tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah MsRed..kena buat petua masuk rumah tu..
      teruja sgt tu mmglah tapi tak smpi mimpi lagi..hihi..bila dpt kunci kot br termimpi-mimpi..hehehe

      Delete
  3. seronoknya lynda dh ada umah sendiri..
    azie punya lmbt lg siap...nti lynda share la kalo ada wat renovation umah..
    boleh jamu mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..renovation tu masih dlm perhatian..paling2 pun buat dapur je Azie..
      nti kalau ada terbaru kita share deco-deco..(decolah sgt..hikhik)

      Delete
  4. wah!!pasni bole deco2..
    nk tau range umah yg nk di letgo bole?
    just tnye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. balqis..
      nak letgo apartment rm100k++ je.minat blh pm :)

      Delete
  5. owh...alamak xmmpu nk grab ..huhu

    ReplyDelete
  6. best & cantik rumah akak..
    azie pun tak sabar nak duduk rumah sendiri now tengah tunggu doc2 lain setel hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Azie..
      itulah kan hal documents ni..tp semoga cepat selesai :)

      Delete
  7. Salam..akak nk tau..
    aprtment nk let go tu area mne?
    mcm bminat..TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nard..
      Kat Desa Latania..berdekatan dengan Giant Jalan Kebun
      Nard boleh add FB akak..Lynda Che Lah..
      Boleh bincang lanjut :)

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...