24 January 2014

Minggu ke 34

Assalamualaikum..

Dah 34 minggu..sepatutnya dah engaged..Brixton Hicks dah mula..False alarm pun ada..tapi buat taktau je lah kan..Berkira-kira nak amik cuti awal tak..sbb time Qoid Rafif dulu amik awal 2 minggu..abis cuti baru Qoid Rafif keluar..ahaha..tgklah kan..

Malam tak berapa boleh tidur..kepala berserabut..macam-macam yang datang..emosi tak stabil..macam nak nangis..nak jerit..kdg2 org ckp sikit sentap lebih..tapi istighfar..tenangkan diri then tenang semula..kena juga kawal diri sendiri kan..kalau tak sapa nak tolong..banyak pula benda kena decide..dan keadaan sekeliling tak membantu pula..ke sensitif ganda 23 dah ni..Next week Rabu check up...Ok dah..Jom bertenang! xoxo

Lynda Che Lah

3 comments:

  1. Bertenang yea sis... nina pun dah rasa brixton tu sikit3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..itulah..buat tak layan je..sbb dulu takde pengalaman..mengeras sikit terjah hospital..skrg tak larat nak layan..hehe

      Delete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...