8 Bulan..

Assalamualaikum..

Ikut kiraan minggu..hari ni minggu ke-32..Maknanya 8 bulan..ada lebih kurang 1 bulan 10 hari kalau ikut bulan utk tidur tanpa bangun malam..Tanpa tangisan si comel sbb Qoid Rafif mmg dah tak bangun malam..tambahan pula sejak dah sekolah mmg tidur awal..hehe..decision dah buat..dan semoga tempoh bertenang ni berjalan lancar..Kena ready basuh bj baby..basuh katil dan tilam baby..dan standby semua benda dlm kereta..
Lepas 4 tahun br nak tambah..mcm nak dpt anak pertama pula debarannya..hehe..semoga segalanya berjalan lancar..Encik hubby outstation Penang hr ni smpi Ahad..so..bermukimlah kat umah Mama dan Ayah..X larat nak tinggal sorang dah..xoxo

Lynda Che Lah

Comments

  1. bestnya nak dpt baby baru ye...salam kenal juga

    ReplyDelete
  2. Dah tak lama dah ni. Adik eka tengah tunggu hari. Semalam gi check up, nurse kata baby dah masuk laluan. Kite plak excited hehehehe.

    Doakan eka plak ye kak. Boleh jugak jadi pengubat kesunyian dia hati tatkala ayahnye jauh kat bangi huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Eka..baby kat laluan tapi still floating..hehe..semoga adik Eka selamat..
      Utk Eka, akak doakan dipermudahkan..takmo stress..enjoy ur marriage life..Insya Allah..aturan Allah tu cantik sgt utk kalian :)

      Delete
    2. hehehehe maklong die sonok nak dapat anak buah first hehehehe..

      TQ kak Amin... mula2 ni mmg rasa tak best. Fizy asyik ckp bile nak pindah je. Bosan gaknye duk sorang. Surat kompem baru akak PT services buat. Tggu jela. Kot2 taun depan dpt pindah.

      Delete
    3. Insya Allah..rindu-rinduan dulu..nti dpt dok sekali :p

      Delete
  3. as salam dear. dah lama x singgah sini. sue baru naik kerja dari cuti bersalin dan unpaid leave, bergelumang ngan anak2 6 bulan kt rumah, sgt heaven! hehehe..wah wah..rupa2nya cik lyn kita ni preggy..tahniah dear!! mmg xtau pun sbb dah lama x online blog kan..take care k..x lama lg je tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslm Sue..
      selamat kembali bertugas..rs mcm br je Sue bersalin tp dah 6 bulan kan..cepatnya ms berlalu..
      Tq Sue..doakan ye :)

      Delete
  4. Huhuhu..semoga semuanya akan dipermudahkan ye Linda..Aida pon sama gak dulu,after 4 years baru nak ada baby rasa macam fresh balik..rasa macam semuanya tak ingat..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Aida..
      lama takde baby tp at least ada pengalaman dah.klu false alarm pun x layan.hihi
      persiapan pun blh plan ngan baik.hrp semuanya ok

      Delete
  5. semuga sihat selalu.... anak sy last tu dah 4 thn, rasa nak tambah lagi tapi belum rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq MsRed..insya allah..terus cuba k..ada rezeki nti..didoakan 😊

      Delete
  6. as salam lynda..
    baru dpt komen dkt sini...tumpang happy
    semoga mudah semenya nti

    ReplyDelete
  7. lya lagi la.. dh 6 thn ni.. hehe
    apa2 pon moga semuanya selamat ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lya..
      tq..nanti ada rezeki k..
      Lynda doakan kesihatan Lya dan Asya :)

      Delete
  8. tak lama lgi ...take care ye dear..
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  9. semoga semuanya selamat ya linda. actually walaupun anak-anak saya bezanya cuma setahun, saya masih terasa excited bila preggykan si adik. Preparation sama macam nak sambut first bb sebab yang sulung lelaki, yg no 2 gegirl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Putri..
      Excited tu ada..tambahan pula..lama sgt jaraknya..
      Dan excited nak tgk reaksi Qoid mcm mana..
      huhu

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts