Lunch @ The Sumbs, Seksyen 13 Shah Alam

Assalamualaikum..

Semalam sambil masuk group tgk post terkini kat FB, ternampak satu post menarik share pasal lunch..Apalagi..tengah hari semalam juga call encik hubby ajak lunch kat The Sumbs, Seksyen 13. Restoren baru menghidangkan makanan western dan ada juga set kombo untuk lunch. Itu try lain kali..

The Sumbs terletak di Pusat Perniagaan Worldwide..Dia di bangunan belakang bersebelahan dengan Hotel Goodhope, Shah Alam. Kalau dr Federal Highway..masuk ikut Petron/Shell Batu Tiga, belok kiri di terus smpi belakang..The Sumbs on your left..Kalau dr Tesco Extra Bulatan Kayangan itu, belok kanan dan The Sumbs on your right. Senang cr.
Kami order Panna Cotta..hubby penyokong kuat Luca, juara Materchef US yang baru tu..tp mmg creamy Panna Cotta ni..RM4
Semua serve dalam box mcm ni..air pun serve dalam gelas pakai buang..


Carbonara RM9.90
Bolognese RM9.90
 
 
Call 017-2888658/019-2755444 atau website www.thesumbs.com.my
Makanan ok..harga pun boleh tahan murah..kedai baru..so space biasa je..nak buat jamuan mayb boleh call dulu nombor kat atas dan book tempat..tengah hari tak lalu makan nasi boleh g lunch sini..lain kali nak try chicken chop..nmpk menarik..xoxo

#Tutup hari JUMAAT
NolynQoid

Comments

  1. Best kan dapat lunch sama2. Eka nanti tak dapat huhuhuhu..

    Tapi cam best la cafe ni. eka suka gak western food

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..Eka kena minta tukar KL..Insya Allah ada rezeki nnti..

      Lunch sesama= kos makan tgh hr lebih tinggi..hehe

      Delete
  2. sesekali lunch kat luar mmg best kan..kunjugan petang ahad ke sini..

    ReplyDelete
  3. teringin nak pegi..http://ailzab.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hai! Baru baca blog ni..hehe..Nak share, Semalam dah try pasta carbonara tu.. sedapp sangat.. Bila tengah lapar, lagi la sedapp.. huhu.. ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts