24 December 2013

Dinner @ Sibling's Kitchen, Taman Maznah

Assalamualaikum..

Entry makan-makan..dinner yang sempoi balik dr Besut..Citer Besut update kemudian..

Dinner kat depan rumah je..kat Taman Maznah..Actually ni kedai MPK. Kedai baru..so..saja lah nak try makan kat kedai baru ni..
Sibling's Kitchen..Boleh like FB mereka..Hospitality amat baik..Auntie dan Uncle very nice..Suka borak..hehe..itu yang best sbb ngan customer tak sombong..Makanan overall sedap..portion untuk daging/chicken chop besar tapi side dish mayb kena tambah lagi..sbb sy n hubby suka sidedish..so..portion sikit sgt untuk kami..
Total dinner malam tu lebih kurang RM25. Air order tembikai dan Kopi O..Qoid macam biasa makan nasi ngan telur dadar order kat kedai sebelah..Kalau nak try boleh ke Taman Maznah..deret kedai MPK yang banyak-banyak tu..xoxo

NolynQoid

1 comment:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...