Saya pada Minggu ke-24

Assalamualaikum..
 Me at 24 weeks..Baby Q is breech by foot..Tiap-tiap pagi bangun sakit kat ari-ari..malam nak tidur pun tak berapa lena sbb baby dok bawah sgt. Atas kosong..Doklah pujuk hari-hari suh naik sikit sbb nak solat pun payah..harap-harap xdelah breech smpi masa nak bersalin..Baju semua dah tak muat..so solution pakai jubah..tak minat nak beli maternity dress..Next check up lama lagi..Hari ni encik hubby balik..esok nak g cuti-cuti Malaysia..xoxo

NolynQoid

Comments

  1. Tak nampak perut. Hehehe comel aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. CIk Eka..kalau dr tepi mungkin boleh nmpk..ni dr depan dan ilusi baju hitam tu x nmpk..hehe

      Delete
  2. rara pon dulu x beli baju maternity.hehe.beli jubah je senang~ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah Rara..maternity tu kalau beli ntah bila nak pakai balik..senang je jubah kan

      Delete
  3. rindu plak rasa nak mengandung balik.. hehe
    emm kite new reader kamu.. dan letak link blog ni kat blog kite.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat datang..jom share apa yang boleh..terima kasih dtg singgah..
      erm..sy pun dah follow awk..so..automatically link blog akan muncul nti..
      baby baru lagi ye..takpe..next year kena tambahlah tu..hehe

      Delete
  4. moga baby sntiasa dlm keadaan baik ye.
    maybe dia slesa duk kat bwh tu...

    selamat bercuti ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Lya..ibu yang kurang selesa bila dok bawah sgt..hehe

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts