Qoid Rafif dan Bola....

Assalamualaikum...

Minggu yang sibuk..mmg takde update minggu lepas..Minggu ni pun sibuk juga..Jumaat nak cuti..So semua keje kena selesai minggu ni..tak abis keje kalau ikutkan..

Minggu lepas g buat detailed scan kat Umra Medical Centre. Mmg dah ada appointment. so pegi je lah.Kos dlm RM160. nti up citer pasal detailed scan kat UMRA. dah nampak jelas si Q dan betapa lasaknya dia dlm perut Ibu..

Nak share pasal kegemaran dan kesukaan Qoid Rafif..Suka main bola..Tgk jelah gambar ni menunjukkan betapa sukanya dengan bola..
 
 
Semua gambar lepas penat main bola ngan Ayah..Sukalah anak nak baring ke nak guling ke..janji happy..balik rumah mandi sental apa yang patut..Qoid Rafif kalau main bola mmg minat sgt..Dan yang menariknya dia tendang bola kuat pakai kaki kiri..sbb dia kidal kan..Kat rumah Onny pun gitulah lagaknya..kalau ajak naik pukul 6.30 tu siaplah berhentak kaki bagai sbb konon tak puas main..hehe..

Jumaat cuti nak bawa Qoid Rafif jalan-jalan..Nak tido hotel katanya..Budak zaman sekarang..cuti-cuti Malaysia nak tidur hotel ngan mandi kolam je..Insya Allah..Hari ni smpi Khamis encik hubby di Salak Tinggi..So Ibu ngan Qoid Rafif tidur rumah Onny..xoxo

NolynQoid

Comments

  1. Qoid suka main bola nanti bole main bola dgn abg fizy. Tu lagi kaki bola. Walopon penat dengan keje, kelas. Bola tetap main. Balik umah dah penat penat, tapi esoknya bola bola lagi hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..abg ke Eka? Uncle lah..kehkeh..boleh..lawan gelecek ngan Qoid..kalau dah lelaki tu..mmg minatlah bola tu..nti tgk dah kawin..rajin ke idok taktahulah teman..hehe

      Delete
    2. Hahaha perasan muda betul la kitorang ni. Siap nak suh Qoid panggil kakak ngan abg hahahah.. Dia dah pesan kat eka kak, nanti kita kawen, orang tetap suka main bola, pegi lawan sumelah. hahaha siap pesan jgn halang minat dia.

      Delete
    3. hehe..ada kawan akak gitu gak..xpe..dah minat dia..janji dia tak abaikan tanggungjawab dah lah kan

      Delete
    4. Tulah, pesan kat dia gak cmtu. Jangan lupa tanggungjawab dah lah. Nak main, main lah sampai terbaring atas padang.

      Delete
    5. hehe..Insya Allah..semua akan ok dan teratur

      Delete
  2. hehe.. kalo diasuh , mana tau leh menyertai team harimau malaya nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Lya..Boleh main utk Malaysia ke..ahaha..One fine day :)

      Delete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts