10 October 2013

Popeyes Sunway Pyramid

Assalamualaikum..

Ok..ni penangan Cik Eka yang dok update makan kat Popeyes, buat sy tertanya-tanya betul ke sedap ni..sebab macam best..pernah lalu depan Popeyes kat Sunway Pyramid tapi xde hatilah nak menyinggah..tp sejak si `Q' ada, teringin je confirm encik Hubby carikan..ahaha..TQ syg!
 
Ayam is juicy..lebih sedap dr KFC wlupun amik bahagian kepak yang mmg berisi tu kan..coleslaw nyummeh..mash potato Ya Allah marveles..hihi..Sy tertarik dengan mash potato sbb Cik Eka kata best!
Oklah kan harga macam ni..mkn KFC pun mau dekat RM30....tgk tarikh 14 Sept..mmg entry basi..hihi
Nak try boleh g Sunway Pyramid..Tu yang nearby ngan kami lah..tempat lain yang ada Popeyes boleh check kat Popeyes..happy dining..xoxo

NolynQoid

13 comments:

  1. hehehehehe kan. Sedap kan mash potato dia lah eka paaaling suka. pastu cajun fries tu.
    Mash potato ada rasa krim2 skit. sedappppppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. feveret gak dah..penangan Eka ni..hihi

      Delete
  2. tggu pasni kite review food lagi. hahahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. I is terpikat dgn udang galah kamoo..Owh..jauhnya Sungkai..jauhnya Teluk Intan..hihi

      Delete
    2. Tak jauh dah, naik highway je kak. exit kat sungkai. Terus gi teluk intan. hewhewhew

      Delete
    3. haha..naik hway mcm bunyinya dekat..kamoo lainlah..Seremban-KL-Teluk Intan rasa dekat..ahahaha

      Delete
    4. hahahaha kena menabahkan hati kak. Nak drive jejauh gitu memang tak aaaaaaa... naik jela bas, naik train. Tapi tulah. Teluk Intan-slim river-kl-seremban. ulang2 gitu rasa dekat je. haha

      Delete
  3. tak pernah makan ... hihihihihi .... belum ada² lg tanda nak cuti 3 bulan tu kikikikiki

    ReplyDelete
  4. rara penah mkn.kat MIDV,sedap gak lah =)

    ReplyDelete
  5. Pernah makan..tapi rasa mcm tak berbaloi..better makan kfc..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sbb lyn dah bosan kot mkn KFC..

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...