24 September 2013

Kecoh Isteri MatYo Pagi Ni...

Assalamualaikum..

Alahai..kecoh pagi-pagi pasal isteri Matyo..Actually bagi bukanpeminatbola mcm sy..sy actually tak kenallah Matyo ni..Kecuali satu kontroversi masa  Ramadan kalau tak silap yang kes dia ngan KAFA..itu jelah..Sekarang kalau tak silap dia main ngan JDT..Kalau salah x kisahlah kan..sbb sy mmg tak ambil tau..Cuma pagi-pagi ni masuk opis dok dgr suara perempuan terpekik-pekik kat PC cik Shida kat sebelah.. Rupanya dorang dok tgk viral video kat FB skang..Pasal isteri Matyo..Erm..Sy tak tgk pun tapi kedengaran agak tegang dan tak manis pulak perempuan begitu..Pandangan peribadi..

Then nmpk pulak viral ni kat FB..
Ok..tak eloklah samakan org dengan anjing kan..babi ke..kan ke tak elok..manusia ni sebaik-baik kejadian Allah..Kalau menyamakan dengan binatang..kan ke tu menidakkan sebaik-baik kejadian Allah yang Maha Hebat tu..So..before you post somethings (especially kat FB and social update)..pls ensure the meaning and the purpose..Tak manis..But I don't actually know what had happens..Tunggu dan lihat je kan..hehe..personal opinion..xoxo

*~Wanita adalah mulia..Dikurniakan Allah dengan pelbagai keistimewaan..Jgn rosakkan keistimewaan itu dengan sikap acuh tak acuh kita dengan persekitaran..Jom pelihara diri..maruah suami dan maruah keluarga :) ~

NolynQoid

2 comments:

  1. lya pon xde la mnt sgt bola.. tp knl la matyo ni.. ermmm ptt la tgk status kt fb msing ade mention psl bini matyo ni.. tp x tau kes ape... ermmm... mcm2.. tp bhasa y dia tulis tu tsgtlah x best n molek bg seorg wanita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah Lya..jg peribadi wlu apa cr sekalipun..

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Qoid Demam Denggi

Assalamualaikum.. Sekali lagi tergendala nak sambung episod akhir mahligai kami. Sebab Qoid positif denggi.. Sebenarnya Qoid start ...