Dinner @ Mr. Steakhouse Shah Alam

Assalamualaikum..

Actually dah lama tak ber`entry' about food kan..ada..tp kesempatan takde..so ni nak share..Anniversary dinner kat Mr. Steakhouse Seksyen 13 (Laman Seri Business Park) Shah Alam. Senang nak noticed sb dia terletak lot tepi di row paling depan..Buka dr tengah hari sampai malam..
Antara menu
Chicken Chop
Salmon
Sizzling..sila maklum kalau order sizzling mmg lama..I yang order sizzling..I dapat paling last..satu lagi order sizzling Lamb kalau tak silap..sampai ke sudah tak muncul..end up..kami balik ngan hati yang sebal..sbb service lain mmg cepat tapi sampai tang order tak sampai mmg buat sakit hati kan..bila tanya..kak..Kalau akak order sizzling mmg lambat..sbb kami nak panaskan pan bagai semua..ye...jawapan yang bernas..
Kalau nak pergi..ok..cuba sendiri..contact number utk booking 012-395 5048/013-340 1628
Ni gambar sebelum dapat makanan..happy lah kan..nak makan sedap..
Orang yang sabar hingga akhir waktu..orang lain abis makan..Sizzling Lamb dia tak sampai..sudahnya..bayar dan blah...
 Review dr semua : Makanan biasa je..standard western food biasa..harga ok..total utk 10 orang malam tu termasuk beverages RM120++..servis..bolehlah sbb mmg dah ramai sgt customer..tersalah hantar makanan adalah biasa..tak hantar makanan adalah tak berapa biasa..erm..try sendiri dan judge sendiri..xoxo

NolynQoid

Comments

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts