Jodoh Itu Milik Kita ~ Astro Mustika HD

 
 Drama baru kat Astro Mustika HD..Sanggup suh encik hubby hold dulu utk potong saluran Mustika tu untuk ini..I kan peminat tegar Tiz Zaqyah ngan Farid Kamil (eh...tetiba ;p ).....

Malam tadi dah start dan mungkin takkan miss tengok sbb start lewat pukul 10 mlm kecuali tertidur...drama TV sebelum ni ada skip sbb start pukul 8.30 mlm..memang nan ado lah klu nak tgk sbb time ni lah masak..Qoid nak tgk kartun..nak keluar makan ke..macam-macam hal..kebetulan encik hubby dah start kelas..so memang confirm weekdays lekat kat umah je..hehe..

NolynQoid belum ada mood nak update cerita raya..otw..

xoxo

Comments

Popular Posts