Dinner @ Rawang Burger Bakar Shah Alam

 
Actually dinner ni minggu lepas kot..semua gambar dok dlm BB encik Hubby..just now dia whatsApp lengkap ngan semua gambar ni..then I balas..`nak suh I hupdate blog ah ni'..encik hubby gelak je..sunyi kot blog bila dia terjah...takde masa..kebetulan malam tu kamera kong..hehe

Bertempat di Restoren Tat Nasi Ayam Sec. 23 (bersebelahan Aeon Big Shah Alam..dahulunya Carrefour Shah Alam).. Rawang Burger Bakar menawarkan burger bakar arang sesuai dengan tema dorang `Arang di Bara Enak Rasanya'..Selain burger bakar..kat restoren ni berkonsep stall..ada macam-macam..Tako..Western..Otak-Otak..Pancake..Wafer..Nan Cheese..semua ada..
Encik hubby tak sabar..ekekeke
Cukup suka kalau bawa keluar..sebelum tu dah puas main moto kat dlm Aeon Big..Bwk sendiri..Video sy post dlm Keek..Gelabah Encik hubby dok menjaga
Ye...kandid...
Serius kunun..
Ni Double Riang..RM14..encik Hubby punye..
Sy punye..Burgembira..RM9

Qoid punye..feveret dia..nasi ngan telur dadar..plus sup kosong..hari-hari makan ni pun boleh..
Servis pantas dan dorang selalu buat cabutan bertuah..thru FB dorang juga ada update klu dorang bercuti dan kedai tak beroperasi ke..Nice..sebab bakar pure pakai arang..Memang ada rasa smoke sikit dan kenyang sebab daging burger tu tebal..Lagi satu tak kedekut sos..So..orang Shah Alam tak payah pegi Rawang..Kat Shah Alam dah ada..xoxo

NolynQoid

Comments

  1. sedapnye sane sini org bercerita beger bakar.. x penah try lg.. x tahu la batu pahat sini ade x.. hehe

    ReplyDelete
  2. kena minta RBB buka cawangan kat BP ni..ehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts