Besday Ayah & Azwan @ Sahara Tent, Shah Alam

Assalamualaikum u'olls..

Event bertempat di Sahara Tent, Plaza Masalam Shah Alam malam Sabtu lepas..As usual samada advance celebration atau belated event..kebetulan besday ayah 26 Mei dan Azwan 27 Mei..so kami decide celebrate 25 Mei.. Kali ni mama yang arrange..Kami follow je..Nak tukar selera makan makanan Arab lah fulak...

Menu
Gadis gelek malam itu..haih..sibuk berbalet bagai kat depan org tgh makan
Beli slice je kat Secret Recipe...
Tok Ayah dan Onny with Cucu kesayangan
Pak Lang (besday boy) ngan anak-anak buah
Nak enterframe gak..
Standard makanan Arab..Kebab..Roti..nasi beriani..Lamb Grill..Satu bentuk makanan sihat...
 
Cost adalah murah dalam bajet RM20 sepinggan..Kenyang..sihat dan yang penting suasana adalah tenang...

Malam tu kami dapat duduk dalam tent ala-ala kabilah kat negeri Arab..Ramai orang malam tu..Makanan biasa je lah sbb sy pernah makan nasi arab yang lebih sedap kot..Boleh try lagi sbb Lamb Grill dia adalah amat sedap..Ni hidangan last yang smpi untuk ayah..sy cilok sepotong dan sgt2 sedap..patutlah lambat sampai..lain kali pergi boleh try Lamb Grill tu...

Utk Ayah..selamat ulangtahun kelahiran..semoga dipanjangkan usia..dikurniakan kesihatan yang marveles..dipermudahkan dlm semua keadaan..Untuk Azwan..u have a long way to go..Insya Allah..semoga segalanya dipermudahkan..dah entah tahun depan nak naik pelamin pula...study pun dah nak abis..dan semoga tercapai segala hasrat dan impian..xoxo

NolynQoid

Comments

  1. happy birthday to both of them!
    meriah sungguh. comel je si penari cilik berbalet. hehehe
    saya x pernah lg makan kt sini, kt seksyen berapa ni lynda?

    ReplyDelete
  2. Sue, ni kat dalam Plaza Masalam yang sebelah Concorde..Klu tak silap nama baru Plaza Shah Alam..Seksyen 9, Shah Alam

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts