Trip Yang Terpaksa Kami Batalkan..

 
 
 Kalau bernasib baik kami dah takde kat bumi Malaysia ni...tp sb takde rezeki nak jejak bumi org..so..terpaksalah korbankan dan batalkan trip ni..Sebab..tuntutan tugas di samping keadaan tuan/puan bos yang tidak memahami..lgpun..petugas PRU takleh `terbang' sebelum PRU..tambahan pula juga encik hubby terikat dengan tanggung kerja..mmg tiket ni murah tp terkilan tak dpt juga pegi selepas setahun planning..burn mcm tu je..so..kali ni anniversary takde trip..setahun tu menunggu nak pergi..bangun pagi td mcm longlai mengingatkan kalau tak kami dah tiba di destinasi :(

NolynQoid

Comments

  1. Salam Linda..
    alahai sedih pulak akakk baca entri awk pagi ni..

    kalau akak berada tempat pun akak sedih jugak plus terkilan lagi..

    sabar ya, pasti ada hikmah semuanya ini..

    ReplyDelete
  2. mudah2an ada rezeki di lain kali. sabar ye lyn..

    ReplyDelete
  3. Kak Nisah, Tq..Erm..nak buat macam mana kan..luluh hati..huhu

    Sue..Tq dear..insya Allah..doa-doakan

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts