Bila Allah Duga...

 
Minggu yang panjang dan penuh dugaan minggu lepas..baru ni berkesempatan update sebab memang bz dengan mcm2 yang tak diduga..tp Alhamdulillah tiada kehilangan nyawa yang berlaku..

Selasa tempoh hari..Adik sy eksiden..Nasib baik juga dia dan Yana selamat..takde kecederaan cuma mungkin trauma sedikit..
Kereta kini ada di Insurans utk urusan claim dan lain-lain..


Selang 2 hari..Khamis lepas..encik hubby pula ditimpa kemalangan..nasib baik juga tak serius tapi luka-luka kecil pun menyakitkan..Encik hubby masih MC sehingga hari ni dan beransur pulih..
 
 
 
 
Alhamdulillah semua selamat..Ma dan Ayah risau anak-anak tapi Insya Allah..Klu nak jadi..jadi juga sbb perancangan Allah Maha Hebat..Kami redha..Motor encik Hubby pun kat bengkel untuk tujuan Insurans..makan masa lebih kurang 2 ke 3 bulan..Yang sedihnya..org terlibat tak buat report..Polis kata dorang akan cr orang tu tapi ye ke? Bukan apa..pengalaman di sebuah IPD memang jelas dan nyata rasuah berleluasa..Klu nak cepat hulurlah seratus dua..takpun bawaklah buah-buahan barang seplastik dua..berdasar pemerhatian dan mata kepala sendiri :) opss..xoxo

NolynQoid

Comments

  1. :: dugaan memang slalo dtg untuk menduga...kena kuatkan semangat..hope semuanya ok..:) ::

    ReplyDelete
  2. alahai..sedihnya bila berlaku kemalangan camni. husb saya pun pernah kemalangan motor 3 thn lps, masa tu dia otw nak wat performance utk dinner. mujur luka kt tangan dan kaki je. semoga cepat sembuh to both of them ya :)

    ReplyDelete
  3. tq sya..tak pernah berhenti berharap yang terbaik :)

    ReplyDelete
  4. Sue..terima kasih..hubby on da way pegi kelas..nak kena kan wlu dah hati2 pun...

    ReplyDelete
  5. ya allah alhamdulillah takda apa².. tp trauma sekejap tu mesti ada.. org kata mcm terkejut.

    ReplyDelete
  6. tu lah masya ...syukur..sekarang dorg dah ok

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts