Follow Me On Keek..

 
Ye..sila bajet retis bila ada accounts Keek ni..ahaha..sebenarnya buat sebab nak follow Kardashians..tetiba jumpa pulak DrHalina (wifey Dato SMS)..Then tgk Rara pun dah upload satu petang semalam..So..semalam dah upload satu keek..It's all about Qoid..xpe..nanti I keeking my Hubby pulak dan tetiba I dpt 3 followers..ahahaha..happylah kan...
 So..follow me @lyndachelah...xoxo

NolynQoid

Comments

  1. wahhh..rajinnya ber'keek'. kita xde pun, malas pulak rasanya. yg ada pun x terlayan kdg2 tu. hehehe

    ReplyDelete
  2. keek ni ape? heheh tak pernah dgr plak

    ReplyDelete
  3. @Sue, saje kunun uptodate..padahal entah ni je kot keek nye..ahaha

    ReplyDelete
  4. @Zuraidah ..mcm application Instagram..tp versi upload video duration lebih kurang 30 saat..buat pun sbb nak follow artis :)

    ReplyDelete
  5. keekle pulakkan.. macam2 baru dengar pagi tadi.. tengok ramai dah ada.. tak terkejar akak sekarangni..

    ReplyDelete
  6. hehe.. lya msh blum tjerebak lg dgn keek ni.. maybe lps ni akann tjerebak sama.. nanti lya folo ye kalo dah ada acc..

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts