Drama Korea - That Winter, The Wind Blows

Selepas terperangkap ngan drama korea ~ Bride of The Sun ~..kengkonon dah tobat takmau tgk lagi drama korea..tp kat umah ada channel One HD..sejak 2 minggu lepas..keluarlah promo cerita ini..malam tadi start dah pukul 9..cakap ngan encik hubby..pls..I have to watch this series :p

So..tayangan siri ni 2 hari je seminggu (Rabu dan Khamis, 9 malam)..kena tukar schedule ke rumah MIL..kami ke rumah MIL hari Selasa dan segala aktiviti malam Rabu dan Khamis dibekukan :p

Pelakon.. Zo In-sung, Song Hye-kyo..Song ni berlakon Autumn in My Heart tahun 2000 klu tak silap..memang suka tgk dia (tetiba).. Kisah mengenai gadis buta yang dah putus asa dan si jejaka samseng yang mengambil kesempatan..malas nak bc sinopsis..just want to sit back, relax and watch the series.xoxo

NolynQoid

Comments

  1. wahhh..mesti peminat setia cerita korea kan. saya tgk kt tv9 je skang ni, cerita I Miss You :)

    ReplyDelete
  2. ahaha..sue..biasa je..tgk cerita gak..klu pelakon best..jalan cerita ok..br follow

    ReplyDelete
  3. rara dh lama tinggal kan,kang terjebak lg.payahhh.hehehe

    ReplyDelete
  4. @Rara ~ xpe..ni 2 kali seminggu je ;p

    ReplyDelete
  5. layan jugak tu pun tgk ulangan hari sabtu ke ahad.. selebihnya nnt tgk dramacrazzy jerlah... malam ni layan x queen of ambition tu pun best jugak.. emosi btl tgk cerita korea ni...

    ReplyDelete
  6. @Masya ~ queen of ambition x tgk..klu memula tak layan..malas pulak nak layan dah tgh2..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Popular Posts